Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

JP Morgan: Οι 6 μετοχές που πρέπει να αγοράσετε και οι 7 που πρέπει να πουλήσετε στη Wall Street

JP Morgan: Οι 6 μετοχές που πρέπει να αγοράσετε και οι 7 που πρέπει να πουλήσετε στη Wall Street
Οι προβλέψεις για το ποιες μετοχές θα πουληθούν και θα αγοραστούν περισσότερο με ορίζοντα 6 και 12 μηνών
Μερικές από τις μετοχές με τις καλύτερες αποδόσεις το 2015 τα έχουν βρει «σκούρα» φέτος, επισημαίνει η Barron's.
Και υπάρχει σοβαρός λόγος να πιστέψει κανείς ότι υπάρχουν ακόμη περιθώρια για συνέχιση της πτώσης τους.
Εν τω μεταξύ, η τάση της αγοράς φαίνεται ότι ευνοεί φθηνότερες μετοχές.
Πρόσφατη ανάλυση δείχνει ότι τώρα είναι καλή στιγμή να περιοριστεί η έκθεση σε εταιρείες που έχουν υπεραποδόσει επί μακρόν, όπως η Starbucks και η Amazon, και να αυξήσει κανείς την έκθεσή του σε εταιρείες όπως η Mattel και η Michael Kors, των οποίων οι προσπάθειες αναδιάρθρωσης έχουν προσελκύσει πολλούς επενδυτές.
Στο πλαίσιο αυτό, η Barrons παρουσιάζει μερικές προτάσεις της JP Morgan για μετοχές που αξίζει να αποκτηθούν, αλλά και για κάποιες που οι επενδυτές θα ήταν καλό να «ξεφορτωθούν», καθώς έχουν δύσκολο δρόμο μπροστά τους.
Συγκεκριμένα, στην έκθεση αναφέρεται ότι σε ορίζοντα 12 μηνών οι μετοχές που είναι πιθανότερο να πωληθούν από τους επενδυτές είναι οι Starbucks, Nike, McDonald’s και Intercontinental Exchange, ενώ οι μετοχές που πιθανότατα θα θελήσουν πολλοί επενδυτές να προσθέσουν στο χαρτοφυλάκιό τους είναι οι Mattel, C.R. Bard and VeriSign.
Σε ορίζοντα εξαμήνου, οι προτάσεις της JP Morgan για πώληση συμπεριλαμβάνουν τις Amazon, Facebook, Raytheon και, ξανά, την Intercontinental Exchange.
Από την άλλη, στις μετοχές που είναι πιθανότερο να έχουν ισχυρή ζήτηση συμπεριλαμβάνονται οι Michael Kors, Applied Materials και CBS.
Για τους ιδιώτες επενδυτές, η τάση αποτελεί ένα μόνο κριτήριο ανάμεσα σε πολλά άλλα για την επιλογή μετοχών.
Η Barron's υπενθυμίζει από την πλευρά της ότι είχε προτείνει για αγορά την Mattel τον Οκτώβριο και την Michael Kors το Φεβρουάριο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης