Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνεργασία Amazon, Berkshire και JP Morgan για τη μείωση του κόστους της υγειονομικής περίθαλψης

Συνεργασία Amazon, Berkshire και JP Morgan για τη μείωση του κόστους της υγειονομικής περίθαλψης
Τα σχέδιά τους να συνεργαστούν με στόχο να μειώσουν το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης για τους Αμερικανούς υπαλλήλους τους, ανακοίνωσαν Amazon, Berkshire Hathaway και JP Morgan
Τα σχέδιά τους να συνεργαστούν με στόχο να μειώσουν το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης για τους Αμερικανούς υπαλλήλους τους, ανακοίνωσαν σήμερα (30/01/2018) η Amazon, η Berkshire Hathaway και η JP Morgan.
Οι τρεις εταιρείες ανακοίνωσαν ότι σχεδιάζουν να συγκροτήσουν μια νέα ανεξάρτητη εταιρεία, «η οποία δεν θα έχει κίνητρο απόκτησης κέρδους και άλλους περιορισμούς», η οποία «αρχικά θα επικεντρωθεί σε τεχνολογικές λύσεις για την παροχή υγειονομικής περίθαλψης στους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους», με λογικό κόστος.
Η ανακοίνωση άσκησε έντονες πιέσεις στις μετοχές εταιρειών υγείας στη Wall Street, με την UnitedHealth να καταγράφει απώλειες άνω του 4% περί τις 17:30.
«Η εκτόξευση του κόστους της υγειονομικής περίθαλψης λειτουργεί σαν ένα πεινασμένο παράσιτο στην αμερικανική οικονομία», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Berkshire Hathaway, Warren Buffett.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης