Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Ron Paul: Πρακτικές... τυράννων οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και τα υγειονομικά πιστοποιητικά

Ron Paul: Πρακτικές... τυράννων οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και τα υγειονομικά πιστοποιητικά
Ο πρώην γερουσιαστής R.Paul, επισημαίνει πως είναι αυταρχικές επιθέσεις κατά του απορρήτου και της ατομικής ελευθερίας, η υποχρεωτική ιχνηλάτιση κινήσεων και επαφών, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και η συνακόλουθη έκδοση υγειονομικών πιστοποιητικών
Σε πρακτικές τυράννων παραπέμπουν οι... νουθεσίες για υποχρεωτικό εμβολιασμό και έκδοση υγειονομικών πιστοποιητικών υποστηρίζει σε ανάλυσή του ο πρώην γερουσιαστής Ron Paul για το Ron Paul Institute.
Όπως αναφέρει ο συγγραφέας της ανάλυσης και πρώην γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάνων Ron Paul, το 1976, είχε δώσει τη μία εκ των δύο αρνητικών ψήφων κατά ενός νόμου που θα δέσμευε κονδύλια για ένα πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της γρίπης των χοίρων.
Όπως αναφέρει, το βιαστικά ανεπτυγμένο και παραχθέν εμβόλιο γρίπης των χοίρων δεν ήταν μόνο αναποτελεσματικό, αλλά απεδείχθη και επικίνδυνο.
Περίπου 50 άτομα που έλαβαν το εμβόλιο υπέστησαν στη συνέχεια σύνδρομο Guillain-Barré, μια μορφή παράλυσης, που μπορεί να αποδειχθεί και θανατηφόρα.
Σύμφωνα με έναν εμπειρογνώμονα στα Κέντρα Ελέγχου Νόσων, η συχνότητα εμφάνισης του Guillain-Barré ήταν τέσσερις φορές υψηλότερη μεταξύ εκείνων που έλαβαν το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων από ό, τι στον γενικό πληθυσμό.

Αυτή η θλιβερή ιστορία μπορεί σύντομα να επαναληφθεί,
όπως τονίζει, βλέποντας ομοιότητες με τη σημερινή κατάσταση που έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός.
Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, κυβερνήσεις και ιδιωτικές βιομηχανίες εργάζονται για την ταχεία ανάπτυξη ενός εμβολίου κατά του κορωνοϊού.
Ο ιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, ο οποίος είναι ένας σημαντικός παράγοντας αυτών των προσπαθειών, πρότεινε σε όλους όσοι κάνουν το εμβόλιο να έχουν ένα «ψηφιακό (υγειονομικό) πιστοποιητικό» που να αποδεικνύει τον εμβολιασμό τους.
Ο Δρ Anthony Fauci, του οποίου το ιστορικό λανθασμένων προβλέψεων τον καθιστά τον Bill Kristol της επιδημιολογίας, θέλει επίσηςοι άνθρωποι να φέρουν κάποια απόδειξη ότι έχουν εμβολιαστεί.
Μια άλληαυταρχική πρόταση που διατυπώθηκε για να αντιμετωπίστεί ο κορωνοϊόςείναι ο εξαναγκασμός όλων να κατεβάσουν μια εφαρμογή τηλεφώνου που θα παρακολουθεί τις κινήσεις τους.
Αυτό θα επέτρεπε στους κυβερνητικούς αξιωματούχους να εντοπίσουν εκείνους που μπορεί να ήταν κοντά σε οποιονδήποτε μπορεί να είχε μολυνθεί με τον ιό Covid-19.
Ένα τέτοιο υποχρεωτικό «ίχνος επαφής» είναι μια επίθεση στο απόρρητο και την ελευθερία μας.
Τα εμβόλια είναι για να βελτιώσουν την υγεία των ανθρώπων τονίζει ο συγγραφέας.
Για παράδειγμα, τα εμβόλια βοήθησαν στη μείωση της συχνότητας εμφάνισης ασθενειών όπως η πολιομυελίτιδα.
Αλλά δεν είναι όλα τα εμβόλια ασφαλή και αποτελεσματικά για όλους τους ανθρώπους.
Επιπλέον, ορισμένες σύγχρονες πρακτικές, όπως η χορήγηση σε βρέφη πολλαπλών εμβολίων ταυτόχρονα, μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα υγείας.
Το γεγονός ότι τα εμβόλια μπορεί να ωφελήσουν ορισμένα άτομα, ή ακόμα και τα περισσότερα άτομα, δεν δικαιολογεί μια κυβέρνηση να υποχρεώνει τους πολίτες της σε εμβολιασμό.
Επίσης, δεν δικαιολογεί τον εμβολιασμό των παιδιών κατά των επιθυμιών των γονιών τους.
Και σίγουρα δεν δικαιολογεί τη διατήρηση ατόμων και οικογενειών σε ακούσια καραντίνα, επειδή δεν διαθέτουν «ψηφιακά πιστοποιητικά», καθώς δεν εμβολιάστηκαν.
Εάν η κυβέρνηση μπορεί να αναγκάσει τα άτομα να λάβουν ιατρική περίθαλψη ενάντια στη θέλησή τους, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο η κυβέρνηση δεν μπορεί να αναγκάσει τα άτομα να αγοράσουν ιατρική ασφάλιση, να τους απαγορεύσει να κατέχουν πυροβόλα όπλα, να υπαγορεύσει τους όρους εργασίας τους και να τους αποτρέψει από αναμφισβήτητα επιβλαβείς πράξεις όπως το κάπνισμα μαριχουάνας ή η κατάποση απαστερίωτου γάλατος.
Ομοίως, εάν η κυβέρνηση μπορεί να παρακάμψει τις επιθυμίες των γονέων σχετικά με την ιατρική περίθαλψη για τα παιδιά τους, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο η κυβέρνηση δεν μπορεί να σφετεριστεί τη γονική αρχή σε άλλους τομείς, όπως η εκπαίδευση.
Οι υποστηρικτές των υποχρεωτικών εμβολίων και της ενισχυμένης παρακολούθησης προσπαθούν να εκβιάσουν τον αμερικανικό λαό υποστηρίζοντας ότι το lockdown δεν μπορεί να σταματήσει, εκτός εάν δημιουργήσουμε ένα κράτος επιτήρησης υγειονομικής περίθαλψης και καθιστούμε τον εμβολιασμό υποχρεωτικό.
Ο αυξανόμενος αριθμός Αμερικανών που έχουν κουραστεί να μην μπορούν να πάνε στη δουλειά, το σχολείο ή την εκκλησία, ή ακόμη και να πάρουν τα παιδιά τους σε ένα πάρκο λόγω κυβερνητικών εντολών, θα πρέπει να απορρίψουν αυτήν την «συμφωνία».
Αντ 'αυτού, θα πρέπει να απαιτήσουν τον άμεσο τερματισμό των lockdown και την αποκατάσταση της ατομικής ευθύνης για την απόφαση για τον καλύτερο τρόπο προστασίας της υγείας τους.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης