Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Χρηματιστήριο: Τάση από τις αγορές του εξωτερικού – Το ενδιαφέρον και στα αποτελέσματα

Χρηματιστήριο: Τάση από τις αγορές του εξωτερικού – Το ενδιαφέρον και στα αποτελέσματα
Ο ΑΔΜΗΕ δημοσιεύει σήμερα πριν το άνοιγμα και αναμένονται εξαιρετικά αποτελέσματα και μετά το κλείσιμο δημοσιεύουν Jumbo και Lamda
Σχετικά Άρθρα
Η πορεία των ξένων αγορών και η ειδησεογραφία από τη Μέση Ανατολή θα συνεχίσει να επηρεάζει την επενδυτική ψυχολογία και να καθορίζει τη διάθεση για ανάληψη ρίσκου.
Οι αγορές της Ευρώπης σύμφωνα με την εικόνα των παραγώγων αναμένεται να ανοίξουν σταθεροποιητικά προς πτωτικά, ενώ στο εσωτερικό οι ανακοινώσεις αποτελεσμάτων θα μπορούσε να τραβήξουν επενδυτικά βλέμματα.
Πάντως δε θα μπορούσε να αποκλειστεί και μία ήπια αντίδραση μετά το σερί των πτωτικών συνεδριάσεων.
Ο ΑΔΜΗΕ δημοσιεύει σήμερα πριν το άνοιγμα και αναμένονται εξαιρετικά αποτελέσματα και μετά το κλείσιμο δημοσιεύουν Jumbo και Lamda.
Η Κρι-Κρι δημοσίευσε χθες εξαιρετικά αποτελέσματα.

Eurobank Equities
Τα ευρωπαϊκά παράγωγα δείχνουν οριακά θετικό άνοιγμα σήμερα ενόψει των στοιχείων για τον πληθωρισμό στην Ευρώπη και τη Βρετανία, ενώ οι επενδυτές προετοιμάζονται για υψηλότερα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα επιτόκια από τη FED.

Optima Bank
Περιμένουμε η αγορά να συνεχίσει να παρακολουθεί από κοντά τις γεωπολιτικές εξελίξεις και σήμερα.

Κύκλος
Μαζικές ρευστοποιήσεις σημειώνονται σε όλες τις αγορές, εν αναμονή των αντιποίνων του Ισραήλ προς το Ιράν. Ως αποτέλεσμα ο Γ.∆. κινήθηκε σε αδιάλειπτα πτωτική κατεύθυνση. Πλησιέστερη στήριξη η τοπική κορυφή των 1351-1340 μονάδων και ακολουθεί λίγο χαμηλότερα η ισχυρότερη των 1336 μονάδων. Η μετοχή της ΤτΕ αποκόπτει σήμερα μέρισμα ύψους €0,6720 / μετχ.

Beta
Μία συνεδρίαση μεταβλητότητας αναμένεται, ωστόσο τα αποτελέσματα από εισηγμένες ίσως τραβήξουν κάποιο επιλεκτικό ενδιαφέρον.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης