Τελευταία Νέα
Διεθνή

Biden (Πρόεδρος ΗΠΑ): Η Ρωσία είναι μεγάλη απειλή για το ΝΑΤΟ, είναι μπλοκ Ρωσία, Κίνα και Β. Κορέα

Biden (Πρόεδρος ΗΠΑ): Η Ρωσία είναι μεγάλη απειλή για το ΝΑΤΟ, είναι μπλοκ Ρωσία, Κίνα και Β. Κορέα
Εάν η Ρωσία πετύχει τον στόχο της να υποτάξει την Ουκρανία, τότε οι ρωσικές δυνάμεις θα πλησιάσουν το ΝΑΤΟ υποστήριξε ο Biden
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Biden προειδοποίησε ότι η Ρωσία και οι εταίροι της αποτελούν αυξανόμενη απειλή για το ΝΑΤΟ και τόνισε ότι η βοήθεια των ΗΠΑ για την ασφάλεια στην Ουκρανία μπορεί να αντιμετωπίσει τη ρωσική απειλή.
Ο Biden δήλωσε σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στη Wall Street Journal στις 17 Απριλίου ότι η Ρωσία εντείνει τον πόλεμό της εναντίον της Ουκρανίας με πάσης φύσεως υποστήριξη υλικού από την Κίνα, το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα.
Ζήτησε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ να εγκρίνει επειγόντως τη βοήθεια ασφαλείας για την Ουκρανία, καθώς οι ουκρανικές δυνάμεις συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν ελλείψεις πυρομαχικών ενώ κινδυνεύουν να χάσουν περισσότερα εδάφη.
Ο Biden δήλωσε ότι εάν η Ρωσία πετύχει τον στόχο της να υποτάξει την Ουκρανία, τότε οι ρωσικές δυνάμεις θα πλησιάσουν το ΝΑΤΟ.
Ο αμερικανός Πρόεδρος τόνισε ότι η υποστήριξη προς την Ουκρανία μπορεί να εμποδίσει τη Ρωσία να πιέσει τους συμμάχους της Αμερικής στο ΝΑΤΟ και να αποτρέψει την εμπλοκή των ΗΠΑ σε έναν υποθετικό μελλοντικό συμβατικό πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης