Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ουκρανία έπαιξε και ... έχασε στο Donetsk: Ρωσική «θύελλα» προκάλεσε απώλειες 920 στρατιωτών σε μια μόλις ημέρα

Η Ουκρανία έπαιξε και ... έχασε στο Donetsk: Ρωσική «θύελλα» προκάλεσε απώλειες 920 στρατιωτών σε μια μόλις ημέρα
Η κεντρική ομάδα των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων απέκρουσε εννέα αντεπιθέσεις σε αρκετούς οικισμούς της Λαϊκής Δημοκρατίας την τελευταία ημέρα
H Ουκρανία υποστεί έως και 920 απώλειες σε ανθρώπινο δυναμικό στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk μέσα σε μόλις μια ημέρα ως αποτέλεσμα των επιχειρήσεων των νότιων, κεντρικών και ανατολικών ομάδων των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, ανακοίνωσε την Τετάρτη 1/5 το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Η κεντρική ομάδα των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων απέκρουσε εννέα αντεπιθέσεις σε αρκετούς οικισμούς της Λαϊκής Δημοκρατίας την τελευταία ημέρα, ανέφερε το υπουργείο.
«Ως αποτέλεσμα των συγκρούσεων με την κεντρική ομάδα των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έχασαν έως και 410 στρατιωτικούς, ένα άρμα μάχης, ένα όχημα μάχης πεζικού, ένα τεθωρακισμένο όχημα μάχης, τρία οχήματα μεταξύ άλλων στρατιωτικών βαριων απωλειών», τονίζεται σχετικά στην ανακοίνωση.
Παράλληλα, η νότια ομάδα των ρωσικών δυνάμεων έχει βελτιώσει τις θέσεις της στο Donetsk, προκαλώντας με τη σειρά της στο Κιέβο απώλειες 400 περίπου στρατιωτών.
Ο ανατολικός όμιλος έχει επίσης ανακαταλάβει κομβικής σημασίας προπύργια στην ευρύτερη περιοχή, εκεί όπου ο ουκρανικός στρατός έχει χάσει έως και 110 άτομα, καταλήγει η δήλωση του Ρωσικού ΥΠΑΜ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης