Τελευταία Νέα
Διεθνή

Apty Alaudinov (Akhmat): Υπάρχει σχέδιο των Ουκρανών να χτυπούν αμάχους – Η ειρήνη θα καθυστερήσει

Apty Alaudinov (Akhmat): Υπάρχει σχέδιο των Ουκρανών να χτυπούν αμάχους – Η ειρήνη θα καθυστερήσει
Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό που συμβαίνει είναι απλώς ένα σημάδι της αγωνίας που βιώνουν οι ουκρανικοί σχηματισμοί, συνειδητοποιώντας ότι δεν μπορούν να μας νικήσουν στην πρώτη γραμμή», είπε ο Apty Alaudinov.
Μετά την παραλαβή των δυτικών όπλων, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις κλήθηκαν να στοχοποιήσουν ρωσικούς οικισμούς και αμάχους μαζί τους, είπε ο Υποστράτηγος Apty Alaudinov, αναπληρωτής αρχηγός του στρατιωτικού και πολιτικού τμήματος των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων και διοικητής της μονάδας ειδικών δυνάμεων Akhmat.
«Αποδεικνύεται ότι αφού έλαβαν όλα αυτά τα όπλα, δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες στις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας να χτυπήσουν μόνο κατοικημένες τοποθεσίες, πολίτες, προκαλώντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ζημιά στον άμαχο πληθυσμό.
Επομένως, πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό που συμβαίνει είναι απλώς ένα σημάδι της αγωνίας που βιώνουν οι ουκρανικοί σχηματισμοί, συνειδητοποιώντας ότι δεν μπορούν να μας νικήσουν στην πρώτη γραμμή», είπε ο Apty Alaudinov.
Μιλώντας για το ενδεχόμενο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας, ο Alaudinov ανέφερε ότι «κανείς δεν πρόκειται να πάει τρέχοντας στον Zelensky ή οποιονδήποτε άλλον».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης