Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο επικεφαλής του Facebook «παραδέχεται» τον Trump, παρά την κόντρα τους - «Είναι σκληρό καρύδι»

Ο επικεφαλής του Facebook «παραδέχεται» τον Trump, παρά την κόντρα τους - «Είναι σκληρό καρύδι»
Αρνήθηκε να υποστηρίξει τον Donald Trump ή τον Joe Biden, αναφέροντας ότι «δεν σχεδιάζει» να εμπλακεί στις εκλογές με οποιονδήποτε τρόπο
Σχετικά Άρθρα
Ως έναν σκληρό καρύδι χαρακτήρισε τον Donald Trump ο ιδρυτής και επικεφαλής της Meta Platforms (πρώην Facebook), Mark Zuckerberg, αναφέροντας ότι βλέποντας τον Ρεπουμπλικάνο «να σηκώνεται μετά τον πυροβολισμό στο πρόσωπο και να σηκώνει τη γροθιά του στον αέρα με την αμερικανική σημαία, είπα ότι είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά πράγματα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου».
«Σε κάποιο βαθμό, ως Αμερικανός, είναι δύσκολο να μην συγκινηθείς από αυτό το πνεύμα και αυτή τη μάχη, και νομίζω ότι γι' αυτό πολλοί άνθρωποι τον συμπαθούν», υπογράμμισε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Menlo Park της Καλιφόρνια. 
Βέβαια, αρνήθηκε να υποστηρίξει τον Donald Trump ή τον Joe Biden, αναφέροντας ότι «δεν σχεδιάζει» να εμπλακεί στις εκλογές με οποιονδήποτε τρόπο. 
Πρόσθεσε ότι η Meta κάνει αλλαγές που ελπίζει ότι στο μέλλον το Facebook δεν θα αποτελεί σημείο ανάφλεξης σε εκλογές. «Το κύριο πράγμα που ακούω από τους ανθρώπους είναι ότι στην πραγματικότητα θέλουν να βλέπουν λιγότερο πολιτικό περιεχόμενο στις υπηρεσίες μας, επειδή έρχονται σε αυτές απλά για να συνδεθούν με ανθρώπους».
Η Meta ήδη συνιστά λιγότερο πολιτικό περιεχόμενο στους χρήστες της, πρόσθεσε. «Νομίζω ότι θα δείτε τις υπηρεσίες μας να παίζουν μικρότερο ρόλο σε αυτές τις εκλογές από ό,τι στο παρελθόν».
Η σχέση μεταξύ Zuckerberg και Trump δεν είναι και η καλύτερη, με τον Ρεπουμπλικάνο να αποκαλεί, μεταξύ άλλων, το Facebook «εχθρό του λαού». Μάλιστα, νωρίτερα μέσα στον Ιούλιο, ο Donald Trump επίσης φάνηκε να προειδοποιεί τον ιδρυτή του Facebook: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αν εκλεγώ πρόεδρος, θα επιδιώξουμε να τιμωρήσουμε τους εκλογικούς απατεώνες σε επίπεδα που δεν έχουν ξαναδεί, και θα σταλούν στη φυλακή για μεγάλα χρονικά διαστήματα», έγραψε στο Truth Social. «Ξέρουμε ήδη ποιοι είστε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης