Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον Χριστόδουλο Ξηρό - Θεωρείται επισήμως δραπέτης - Κορυφώνεται η έρευνα για τον εντοπισμό του

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον Χριστόδουλο Ξηρό - Θεωρείται επισήμως δραπέτης - Κορυφώνεται η έρευνα για τον εντοπισμό του
Ο Χριστόδουλος Ξηρός θεωρείται πλέον επισήμως δραπέτης
Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον Χριστοδουλο Ξηρό, το βράδυ της Πέμπτης, ως αποτέλεσμα της τυπικής παρέλευσης της ολιγοήμερης άδειας που είχε λάβει απο τις φύλακες.
Ο Χριστόδουλος Ξηρός θεωρείται πλέον επισήμως δραπέτης.
Νωρίτερα, κατά την κατάθεσή του στην αντιτρομοκρατική ο ανιψιός του Ξηρού φέρεται να παραδέχθηκε ότι ήρθαν μαζί στην Αθήνα για να πάρουν μια φίλη του, ωστόσο ο Ξηρός εξαφανίστηκε.
Εξηγήσεις στην αντιτρομοκρατική έδωσε και η αδελφή του Χριστόδουλου Ξηρού, αλλά και μια φίλη του, η οποία -όπως δήλωσε- έχει να τον δει τρεις μήνες.
Στο μεταξύ, οι έρευνες για την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύσκεψης που είχαν το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, οι υπουργοί Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου και Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας.
Οι κ.κ. Χ. Αθανασίου και Ν. Δένδιας αποχώρησαν από το Μαξίμου χωρίς να προβούν σε δηλώσεις.
Και οι δύο περιορίστηκαν στον ισχυρισμό ότι συζήτησαν με τον Αντώνη Σαμαρά θέματα που αφορούν την ελληνική προεδρία και άπτονται του αντικειμένου τους.
Την ίδια ώρα, στην Αθήνα και ειδικότερα στην πλατεία Αττικής και την Κυψέλη, εστιάζονται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό του Χριστόδουλου Ξηρού.
Ο 56χρονος φέρεται να επισκέφθηκε διαμέρισμα στην πλατειά Αττικής, ενω πρόσωπο κλειδί φέρεται μια κοπέλα από την Ικαρία η οποία σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούσε, τους τελευταίους μήνες, προσωπικές σχέσεις μαζί του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης