Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νέα γυναικοκτονία - Νεαρή μητέρα τριών παιδιών, το τελευταίο θύμα - Συνελήφθη ο δράστης

Νέα γυναικοκτονία - Νεαρή μητέρα τριών παιδιών, το τελευταίο θύμα - Συνελήφθη ο δράστης
Η 29χρονη, αφού υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία, ενώ διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό, γεγονός που δημιούργησε επιπλέον επιπλοκές
Σχετικά Άρθρα

(upd) Ακόμα μία γυναικοκτονία. Αυτή τη φορά, στην Αλεξανδρούπολη. Θύμα μια νεαρή μητέρα τριών παιδιών, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγο της.
Ειδικότερα, η 29χρονη είχε παρουσιαστεί στις 5 Δεκεμβρίου στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης μαζί με τον σύζυγό της φέροντας πολύ σοβαρά τραύματα, τα οποία, όπως δηλώθηκε, προέκυψαν από πτώση της από σκάλες.
Τότε οι γιατροί προχώρησαν άμεσα στην εισαγωγή της καθώς διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ρήξη σπλήνας και ήπατος.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η κοπέλα πριν την εισαγωγή της παρέμεινε στο σπίτι της για δύο ημέρες όπου συγγενείς της προσπαθούσαν να τη βοηθήσουν με τα τραύματά της, όμως ήταν πολύ άσχημη η κατάσταση της υγείας της και έτσι αναγκάστηκαν να καταφύγουν στο νοσοκομείο.
Τελικά η 29χρονη, αφού υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία, ενώ παράλληλα διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό, γεγονός που δημιούργησε επιπλέον επιπλοκές, κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο θάνατος της γυναίκας ίσως να συνέχιζε να θεωρείται αποτέλεσμα ατυχούς τραυματισμού, αν δεν είχε προηγηθεί, στις 8 Δεκεμβρίου, μαρτυρία συγγενούς στην αστυνομία, η οποία ζητούσε να διερευνηθεί η προέλευση των τραυμάτων.

Συνελήφθη ο δράστης

Ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Αλεξανδρούπολης. Ειδικότερα, ο 32χρονος εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης