Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για Τέμπη: Η θερμοκρασία έφτασε τους 1.300 βαθμούς στο πρώτο βαγόνι

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για Τέμπη: Η θερμοκρασία έφτασε τους 1.300 βαθμούς στο πρώτο βαγόνι
Στο συγκεκριμένο βαγόνι ξέσπασε πυρκαγιά, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 1300 βαθμούς, γεγονός που καθιστά δύσκολη την αναγνώριση των ανθρώπων που ήταν εντός του βαγονιού
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρμόδιων Αρχών που ανασύρουν σορούς από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη όπου συγκρούστηκαν μετωπικά, δύο τρένα, το ένα επιβατικό και το άλλο εμπορικό.
Από το πρωί, πυροσβεστική και αστυνομία ενημερώνουν διαρκώς για την πορεία των ερευνών. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Πύραρχο Βασίλειο Βαθρακογιάννη, πλέον έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο βαγόνι που βρισκόταν το καφέ της αμαξοστοιχίας, το οποίο -όπως είπε- από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης βρέθηκε πάνω σε άλλα δύο βαγόνια.
Mε τη βοήθεια των γερανοφόρων οχημάτων, το μετέφεραν στο έδαφος και το ήλεγξαν. Στο συγκεκριμένο βαγόνι ξέσπασε πυρκαγιά, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 1300 βαθμούς, γεγονός που καθιστά δύσκολη την αναγνώριση των ανθρώπων που ήταν εντός του βαγονιού.
Κατά τις ίδιες πηγές, οι επιβεβαιωμένοι νεκροί ανέρχονται σε 36, ωστόσο με βάση τα ευρήματα θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο αριθμός τους θα αυξηθεί. Πάντως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, υπάρχουν ακόμη δύο άτομα που έχουν εντοπιστεί χωρίς τις αισθήσεις τους αλλά δεν έχουν ανασυρθεί ακόμη από τα σωστικά συνεργεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης