Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Το νέο Multichain Meme Coin Dogeverse ξεπερνάει τα 10 εκατ. δολάρια στην προπώληση

tags :
Το νέο Multichain Meme Coin Dogeverse ξεπερνάει τα 10 εκατ. δολάρια στην προπώληση
Το Dogeverse αποτελεί ένα από τα multichain κρυπτονομίσματα που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην αγορά

Ένα από τα νεότερα multichain meme coins της αγοράς και συγκεκριμένα το Dogeverse ($DOGEVERSE), κατάφερε να ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια δολάρια στην προπώληση, επιτυγχάνοντας το soft cap αρκετά νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμά του. Κάτι που όπως ήταν λογικό προσέλκυσε έντονο ενδιαφέρον από μέρους της κοινότητας.

Αγορά Dogeverse

Τι πρέπει να γνωρίζει κανείς για το multichain meme coin Dogeverse;

Το Dogeverse αποτελεί ένα από τα multichain κρυπτονομίσματα που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην αγορά. Εμπνευσμένο από έναν meme χαρακτήρα με τον δημοφιλή σκύλο από το Shiba Inu, έχει καταφέρει μέσα σε μόλις λίγες ημέρες να κερδίσει τους οπαδούς των κρυπτονομισμάτων meme. Άλλωστε, οι δυνατότητες που παρουσιάζει λόγω του cross-chain χαρακτήρα του, είναι πολύ μεγάλες.
Επί του παρόντος, η τιμή του token ανέρχεται στα 0,000301 δολάρια και αναμένεται να αυξηθεί σε λιγότερο από μία ημέρα. Επιπρόσθετα, το Dogeverse έχει ήδη εξασφαλίσει το soft cap που περιλαμβάνει 200 δισεκατομμύρια tokens, αφού έγινε viral κατά την κυκλοφορία του.
Το συγκεκριμένο meme coin, προσέλκυσε από την αρχή του presale του μια μεγάλη ροή εσόδων, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια σε λιγότερο από 48 ώρες, ξεπουλώντας τα tokens που είχαν διατεθεί για τους δύο πρώτους γύρους προπώλησης. Κάτι που ξεπέρασε κατά πολύ τις αρχικές προσδοκίες της ομάδας για μια πρώτη φάση που θα διαρκέσει 6 ημέρες. 

Αυτή τη στιγμή η προπώληση έχει ήδη προχωρήσει στη δεύτερη φάση μία μέρα νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα, ενώ θα υπάρξουν ακόμη πέντε φάσεις έως τις 11 Ιουνίου 2024. Τα κεφάλαια από αυτά τα επιπλέον tokens, τα οποία διαφορετικά θα χρησιμοποιούνταν για τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων DEX και CEX, θα αξιοποιηθούν τώρα για κεφάλαια ρευστότητας και επαναγοράς.
Οι κάτοχοι των token μπορούν να ποντάρουν τα $DOGEVERSE token τους στο Ethereum blockchain για να κερδίσουν παθητικές ανταμοιβές. Τέλος, η ομάδα εργάζεται επί του παρόντος για την εισαγωγή του κρυπτονομίσματος στο CoinGecko και το CoinMarketCap, ενώ οι μεταγενέστερες εισαγωγές στο DEX και το CEX αποτελούν μέρος του οδικού χάρτη του έργου.

 

Dogeverse - Το πρώτο πραγματικά Multi-Chain meme coin

Όλα ξεκίνησαν με το Dogecoin (DOGE) στα τέλη του 2013, ένα από τα καλύτερα meme coins το οποίο δεν χρειαζόταν καμία χρησιμότητα, αφού τα viral meme του προσέλκυσαν έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον από μέρους της κοινότητας crypto.
Μετά το Doge, πολλά ακόμη meme coins ακολούθησαν, όπως τα Shiba Inu (SHIB), Floki (FLOKI), Bonk (BONK) και DogWifHat (WIF). Όλα αυτά παραπέμπουν με κάποιο τρόπο στα αρχικά viral meme του doge, αλλά κανένα από αυτά δεν είναι ουσιαστικά multi-chain.
Το Dogecoin έχει το δικό του ιδιόκτητο δίκτυο βασισμένο στο Bitcoin και ως άλλη αλυσίδα μπλοκ με απόδειξη εργασίας (PoW), καταναλώνει πολύ ηλεκτρική ενέργεια για την επικύρωση μπλοκ και την εξόρυξη DOGE.
Έκτοτε, οι ανταγωνιστές του Dogecoin αξιοποιούν είτε την δημοφιλή αλυσίδα μπλοκ του Ethereum, είτε από τον πιο κοντινό του αντίπαλό, το Solana. Blockchains που καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια από το Bitcoin και το Dogecoin.
Το Dogeverse είναι χτισμένο σε ένα δίκτυο πολλαπλών αλυσίδων που εκτείνεται σε έξι blockchain, κανένα εκ των οποίων δεν χρησιμοποιεί τον μηχανισμό συναίνεσης PoW. Συγκεκριμένα, το $DOGEVERSE είναι ήδη διαθέσιμο στο Ethereum, στο BNB Smart Chain, στο Polygon, στο Base και στο Avalanche, ενώ σύντομα προγραμματίζει και την επέκτασή του στο Solana.

Ο βασικός χαρακτήρας του Dogeverse, είναι ο χαριτωμένος και πιστό σκύλος με το όνομα Cosmo, ο οποίος ανακάλυψε πως κατέχει μια μοναδική ικανότητα. Να υπερπηδά στα πολυσύμπαντα. Μάλιστα, ο φιλικός αυτός σκύλος θέλει τώρα να μοιραστεί αυτό το διασκεδαστικό ταξίδι, με τους κατόχους των κρυπτονομισμάτων του.

 

Dogeverse, το Bitcoin Halving και οι μελλοντικές δυνατότητες

Τα meme coins αποτελούν μια κατηγορία κρυπτονομισμάτων τα οποία παρουσιάζουν υψηλή μεταβλητότητα. Αυτό σημαίνει ότι η τιμή τους μπορεί να σημειώσει μεγάλες ανόδους και πτώσεις, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Γνωρίζοντας αυτόν τον κίνδυνο, οι επενδυτές των meme coin συνήθως στοχεύουν στην επίτευξη σημαντικών κερδών, ακόμη και από σχετικά μικρές επενδύσεις.
Αυτό που θα πρέπει επίσης να γνωρίζει ένας επενδυτής που αναζητά να αγοράσει νέα κρυπτονομίσματα στον τομέα των meme, είναι ότι η πορεία τους συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με το γενικό κλίμα της αγοράς κρυπτονομισμάτων. Ειδικότερα, τόσο τα υπόλοιπα meme coins όσο και το Dogeverse, φαίνεται να επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από το κλίμα της αγοράς.
Δύο γεγονότα που ενδεχομένως θα επηρεάσουν την τιμή του Dogeverse μελλοντικά, είναι το Bitcoin Halving Που ολοκληρώθηκε και συνήθως συνοδεύεται από ένα crypto bull run καθώς και η προθεσμία της SEC για να απαντήσει στον τελευταίο γύρο αιτήσεων για ένα ETF Ethereum, στις 23 Μαΐου 2024.
Όπως θα σας πει οποιοσδήποτε κάτοχος, τα νομίσματα meme είναι μερικές από τις πιο ευμετάβλητες επενδύσεις κρυπτογράφησης. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχουν την τάση να υπερβάλλουν στις ευρύτερες κινήσεις των τιμών της αγοράς.
Και τα δύο αυτά γεγονότα εκτιμάται ότι θα συμβάλουν στην άνοδο της αγοράς crypto και κατά συνέπεια στην τιμή του καινοτόμου multichain meme coin Dogeverse. Το οποίο άλλωστε προσφέρει παθητικές ανταμοιβές μέσω πονταρίσματος, Multichain χρησιμότητα και άπειρη διασκέδαση.

Μπορείτε λοιπόν να συμμετάσχετε στην προπώληση του $DOGEVERSE, πριν η τιμή του αυξηθεί τις επόμενες φάσεις.

Αγορά Dogeverse

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης