Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πάγκαλος – Ούτε για θυρωρό σε πολυκατοικία δεν θα έπαιρνα τον Άκη

Πάγκαλος – Ούτε για θυρωρό σε πολυκατοικία δεν θα έπαιρνα τον Άκη
Δεν υποστήριξα ποτέ τον Τσοχατζόπουλο


Την άποψη ότι δεν θα επέλεγε ούτε για θυρωρό σε πολυκατοικία τον Άκη Τσοχατζόπουλο εξέφρασε ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θ.Πάγκαλος, υπογραμμίζοντας ότι δεν τον υποστήριξε ποτέ στις εσωκομματικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ
«Άλλοι έστελναν ραβασάκια για τον στηρίξουν για πρωθυπουργό. Εγώ ουδέποτε είχα τέτοια κλίση» τόνισε ο κ.Πάγκαλος μιλώντας στο Βήμα Fm, αναφερόμενος στην πορεία του κ.Τσοχατζόπουλου στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στη διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου του κόμματος μετά την αναγκαστική «αποστρατεία» του Ανδρέα Παπανδρέου.
Επιπλέον, ο κ.Πάγκαλος εξέφρασε - για άλλη μια φορά με ιδιαίτερο τρόπο - τις ενστάσεις του σχετικά με τις αιτιάσεις του κ.Τσοχατζόπουλου για τις ευθύνες που δεν καταλογίζονται στα μέλη του ΚΥΣΕΑ κατά τη διάρκεια που ο ίδιος διετέλεσε υπουργός Άμυνας.
Ο κ.Πάγκαλος χαρακτήρισε «μαλ...ες» τις απόψεις Τσοχατζόπουλου πως ευθύνες για τα εξοπλιστικά έχουν και τα τότε μέλη του ΚΥΣΕΑ, καθώς, όπως είπε, όλοι όσοι απαρτίζουν το Συμβούλιο δεν έχουν ούτε την εξουσιοδότηση ούτε την ευθύνη να αντιτεθούν σε συγκεκριμένες εισηγήσεις του εκάστοτε υπουργού Εθνικής Άμυνας.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης