Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) - Το «Ποτάμι» δεν απειλεί τον ΣΥΡΙΖΑ - Συμπαρασύρει τα συντρίμμια των «γεφυριών» της Κεντροαριστεράς

Δ. Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) - Το «Ποτάμι» δεν απειλεί τον ΣΥΡΙΖΑ - Συμπαρασύρει τα συντρίμμια των «γεφυριών» της Κεντροαριστεράς
Το κόμμα του Στ. Θεοδωράκη απειλεί την κυβερνητική σταθερότητα, καθώς επιταχύνει τη συρρίκνωση των συμμάχων της Ν.Δ. στην κυβέρνηση, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απειλείται από το «Ποτάμι» επανέλαβε για μια ακόμη φορά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Δημήτρης Παπαδημούλης, σε δηλώσεις του στον σταθμό «Στο Κόκκινο», σημειώνοντας ότι αν κάνει τη δουλειά του και βελτιώνεται διαρκώς, δεν έχει κανένα λόγο να απειλείται.
Μάλιστα, εκτίμησε ότι «επειδή οι "γέφυρες" ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ, τους "58", τη ΔΗΜΑΡ και άλλες κινήσεις της Κεντροαριστεράς δεν απέδωσαν και γκρεμίστηκαν, τώρα το "Ποτάμι" συμπαρασέρνει τα συντρίμμια των γκρεμισμένων γεφυριών».
Πρόσθεσε δε, ότι ακόμη και από τις δημοσκοπήσεις καταδεικνύεται ότι το πρόβλημα δεν το έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κυρίως το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Αριστερά.
Σημείωσε, παράλληλα, ότι το κόμμα του κ. Θεοδωράκη απειλεί ακόμη και την ίδια την κυβερνητική σταθερότητα, «γιατί επιταχύνει τη συρρίκνωση των συμμάχων της Ν.Δ. στην κυβέρνηση και των σημερινών και του χθεσινών».
Ο κ. Παπαδημούλης, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Σταύρο Θεοδωράκη, εκτίμησε παράλληλα σε σχέση και με τις δημοσκοπήσεις ότι «οι ίδιοι που έδιναν πριν από λίγο καιρό 15% στην "Ελιά", δίνουν τώρα 5-6% στο "Ποτάμι", "ξεραίνοντας" την "Ελιά"» και πρόσθεσε ότι «ελπίζουμε πάντα ότι υπάρχει κόσμος που καταλαβαίνει περισσότερα από όσα νομίζουν ορισμένοι ισχυροί μιντιάρχες».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης