Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπηλιωτόπουλος (ΝΔ) – Είμαι έτοιμος να αναλάβω τη δημαρχία της Αθήνας

Σπηλιωτόπουλος (ΝΔ) – Είμαι έτοιμος να αναλάβω τη δημαρχία της Αθήνας
«Η λάσπη που δέχομαι, δεν με αγγίζει»

Απόλυτα έτοιμος να αναλάβει το δήμο Αθήνας δηλώνει ο υποψήφιος της ΝΔ για τη δημαρχία της Αθήνας, Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος υποστηρίζει ότι δέχεται «λάσπη» από αρκετά ΜΜΕ.
«Είμαι αντισυστημικός. Δείτε τα ΜΜΕ και θα καταλάβετε ποιον υποστηρίζουν. Η λάσπη που δέχομαι δεν με αγγίζει, εδώ είναι το έργο μου» ανέφερε ο κ.Σπηλιωτόπουλος μιλώντας στον Alpha 989.
«Ξέρω από αλώνια μπορώ να σταθώ και στα σαλόνια», είπε ο κ.Σπηλιωτόπουλος, τονίζοντας ότι διαθέτει πληθώρα χρήσιμων γνωριμιών στο εξωτερικό που θα βοηθήσουν την Αθήνα να καταστεί περισσότερο διεκδικητική και «να γίνει πάλι η πόλη του πολιτισμού».
«Στα 3,5 χρόνια της σημερινής δημοτικής αρχής τα προβλήματα έχουν αυξηθεί» είπε ο κ.Σπηλιωτόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι είναι απαράδεκτο να υπάρχουν περιοχές της Αθήνας που δεν υπάρχει ο κατάλληλος φωτισμός, προσθέτοντας ότι «δεν μπορώ να αφήσω την πόλη να βυθίζεται στην παρακμή».
«Ο δήμαρχος πρέπει να γίνει και σκουπιδιάρης. Πρέπει να βγούμε έξω και να σηκώσουμε τα μανίκια», είπε ο κ.Σπηλιωτόπουλος, αναφέροντας ότι δεν θα επιτρέψει περαιτέρω «γκετοποίηση» της πόλης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης