Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πάγκαλος (πρ.υπουργός ΠΑΣΟΚ) – Θα ψηφίσω «Το Ποτάμι» στις ευρωεκλογές…

Πάγκαλος (πρ.υπουργός ΠΑΣΟΚ) – Θα ψηφίσω «Το Ποτάμι» στις ευρωεκλογές…
…Και τον καθηγητή Γ.Γραμματικάκη



Την πλήρη ρήξη του με την κεντροαριστερή συμμαχία της «Ελιάς» επιβεβαίωσε σήμερα ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θ.Πάγκαλος, ο οποίος εξέφρασε την πρόθεση του να ψηφίσει Το Ποτάμι στις επικείμενες ευρωεκλογές.
Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM ο κ.Πάγκαλος υποστήριξε ότι θα ψηφίσει για ευρωβουλευτή τον καθηγητή Γ.Γραμματικάκη, για τον οποίο είπε ότι «είναι ένας από τους σοφότερους ανθρώπους της Ελλάδας και ίσως του κόσμου».
Ο κ.Πάγκαλος υποστήριξε ότι η σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου του Ποταμιού τον εξέπληξε καθώς ενσωμάτωσε σε αυτά πολύ σοβαρούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους.
Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός πως μέχρι στιγμής, στις δημόσιες εμφανίσεις του, ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν παίρνει θέση για τα θέματα της επικαιρότητας, όπως για παράδειγμα η υπόθεση Μπαλτάκου, ο κ. Πάγκαλος απάντησε πως «αυτά είναι αποβλακωτικά θέματα και πως δεν είναι δυνατόν να ασχολούμαστε με θέματα όπως το τι είπε ή τι έκανε ο Μπαλτάκος ή ο Γιώργος Παπανδρέου, την ίδια στιγμή που η χώρα καλπάζει για τις αγορές και κλείνει μια εποχή, μια μεγάλη, ίσως η μεγαλύτερη περιπέτεια της Ελλάδας».
«Αποφύγαμε την υποταγή της χρεοκοπημένης χώρας, ήταν μια μεγάλη περιπέτεια αλλά τώρα η χώρα μπαίνει στην εποχή της επανόδου στην ομαλότητα» τόνισε ο κ.Πάγκαλος, ο οποίος επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας πως « ζει από την κακομοιριά, το αδιέξοδο, θέλει να εξαθλιωθεί η χώρα, να βγουν οι άνθρωποι στους δρόμους, να σκοτώνουν, να γίνουμε Βόρεια Κορέα και να βγει μετά ο Τσίπρας να μας πει μετά κουρευτείτε σαν εμένα!».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης