Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Αποδομεί το κυβερνητικό success story το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής

Δ. Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Αποδομεί το κυβερνητικό success story το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής
Προτείνει ελληνικό σχέδιο για τη μεταμνημονιακή εποχή και στέλνει μηνύματα προς όλους, τονίζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Για αποδόμηση του κυβερνητικού success story από το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής κάνει λόγο σε μήνυμά του στο twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με αφορμή την τριμηνιαία έκθεση για την περίοδο Ιουλίου – Σεπτεμβρίου 2014.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Παπαδημούλης, το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής αποδομεί το κυβερνητικό success story και συμπληρώνει ότι προτείνει ελληνικό σχέδιο για τη μετα-μνημονιακή εποχή, στέλνοντας μηνύματα προς όλους.
Υπενθυμίζεται ότι στην τριμηνιαία έκθεση για την περίοδο Ιουλίου – Σεπτεμβρίου 2014, το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής σημειώνει ότι δεν έχει ακόμη διαμορφωθεί ένα εθνικό πρόγραμμα για την εποχή μετά το τρέχον μνημόνιο, το οποίο ολοκληρώνεται το 2014, τονίζοντας ότι τα όσα έχουν αναγγελθεί έως τώρα για ένα τέτοιο σχέδιο επαναλαμβάνουν γενικούς στόχους (ανταγωνιστικότητας, εσωστρέφειας, κ.λπ.) χωρίς να συνοδεύονται από συγκεκριμένα μέτρα, χρονοδιαγράμματα και αιτιολογήσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης