Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζ. Κωνσταντοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Σαμαράς να δώσει εξηγήσεις για το ηχητικό της Χρυσής Αυγής

Ζ. Κωνσταντοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Σαμαράς να δώσει εξηγήσεις για το ηχητικό της Χρυσής Αυγής
Η κ. Κωνσταντοπούλου ζητά ο πρωθυπουργός να δώσει εξηγήσεις για το περιεχόμενο όσων ακούγονται στο ηχητικό ντοκουμέντο
Στις αποκαλύψεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και το ηχητικό ντοκουμέντο όπου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δίνει εντολή, ώστε ο εισαγγελέας Εφετών, Ι. Ντογιάκος να κανονίσει την παράνομη προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ηλιόπουλου, Γερμενή και Μπούκουρα, αναφέρθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζ. Κωνσταντοπούλου.
Ειδικότερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Βουλής τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν να κρύβεται ο πρωθυπουργός και πως οφείλει να δώσει εξηγήσεις για το περιεχόμενο όσων ακούγονται στο ηχητικό ντοκουμέντο.
Μάλιστα κατήγγειλε την εμπλοκή του κ. Σαμαρά σε παρασκηνιακές διαδικασίρς που αφορούν τη δικαιοσύνη.
Παράλληλα απαίτησε τον έλεγχο της αυθεντικότητας του ηχητικού ντοκουμέντου ώστε να προχωρήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες
Σημειώνεται ότι σήμερα, κατά την έξοδο του Ηλία Κασιδιάρη από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων ερωτηθείς «αν υπάρχουν άλλα ντοκουμέντα», απάντησε: «Τα ντοκουμέντα τα κρύψατε, γιατί τα κρύψατε; Για να μην πάει φυλακή ο Σαμαράς; Σταματήστε να τον καλύπτετε! Οι εγκληματίες που πρόδωσαν την χώρα θα πάνε φυλακή».
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής τόνισε σε έντονο ύφος: «Τις χειροπέδες που φοράω συντόμως θα τις φορέσει ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος και όσοι έχουν ξεπουλήσει τη χώρα».

Τι ανέφερε το bankingnews.gr την Τετάρτη 10/12/2014:

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις έγιναν σήμερα στη Βουλή, με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη να παρουσιάζει βίντεο όπου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δίνει εντολή, ώστε ο εισαγγελέας Εφετών, Ισίδωρος Ντογιάκος να κανονίσει την παράνομη προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ηλιόπουλου, Γερμενή και Μπούκουρα.
Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής καταγράφηκαν ηλεκτρονικές διευθύνσεις όπου υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο όπου ακούγεται ο Αντώνης Σαμαράς να δίνει εντολή, ώστε ο Ντογιάκος να κανονίσει την παράνομη προφυλάκιση των Ηλιόπουλου, Γερμενή και Μπούκουρα.

Πατήστε εδώ για να ακούσετε το ηχητικό που παρουσιάζει η Χρυσή Αυγή:

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (Δ) ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (Κ)

Ο διάλογος είναι συνωμοτικός και χρησιμοποιείται συνθηματική γλώσσα.
Δε γίνεται αναφορά σε ονόματα.
Προηγείται χρονικά της ανάκρισης τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής (Γερμενή, Ηλιόπουλου, Μπούκουρα).
Η εντολή Σαμαρά είναι ξεκάθαρη και σαφής: "Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει".



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης