Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουβέλης (ΔΗΜΑΡ): Έχουμε αποφασίσει ομόφωνα να μην ψηφίσουμε ΠτΔ

Κουβέλης (ΔΗΜΑΡ): Έχουμε αποφασίσει ομόφωνα να μην ψηφίσουμε ΠτΔ
Δεν υπάρχει κανένα σημάδι για αλλαγή της στάσης των 10 βουλευτών της ΔΗΜΑΡ τόνισε ο Φ. Κουβέλης
Οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ έχουν αποφασίσει ομόφωνα να μην ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τόνισε σε σημερινές δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλης.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά FM ο κ.Κουβέλης τόνισε ότι πρόκειται για μια συνολική απόφαση που ελήφθη μόλις πριν από 10 ημέρες, προσθέτοντας πως «δεν έχει κανένα σημάδι για αλλαγή της στάσης των βουλευτών του».
Κληθείς να σχολιάσει τα όσα ακολούθησαν της δήλωσης του ότι δεν θα θεωρήσει ως αποστάτες όσους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ ψηφίσουν για ΠτΔ, ο κ. Κουβέλης έκανε λόγο για διαστρέβλωση των θέσεων του.
«Κάποιοι φορούν παραμορφωτικους φακούς και στρεβλώνουν τις απόψεις μου για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος χαρακτήρισε «μη ρεαλιστική - αν και καλοπροαίρετη - την πρόταση των τριών βουλευτών του κόμματος περί πολιτικής συνεννόησης , προκειμένου να εκλεγεί πρόεδρος από την παρούσα Βουλή».
Ο κ.Κουβέλης υποστήριξε ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία της ΔΗΜΑΡ με το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τόνισε πως το κόμμα του μιλά με τους Οικολόγους και άλλες συλλογικότητες στο πλαίσιο της προοδευτικής διακυβέρνησης του τόπου.
Παράλληλα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ χαρακτήρισε συνταγματικά αβάσιμη την άποψη ότι θα χαθούν 50 έδρες από το πρώτο κόμμα αν προχωρήσει σε συνεργασία με άλλον πολιτικό φορέα.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης