Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκληρή επίθεση ΑΝΕΛ σε Schaeuble: Αγνοεί τη βούληση των Ελλήνων - Συμβάλλει στην εξαθλίωση τους

Σκληρή επίθεση ΑΝΕΛ σε Schaeuble: Αγνοεί τη βούληση των Ελλήνων - Συμβάλλει στην εξαθλίωση τους
"Ο Schaeuble ενοχλείται από την αποφασιστικότητα και τη δυναμική παρουσία της Ελλάδας"
Δριμύ κατηγορώ εναντίον του Wolfgang Schaeuble εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών.
Μετά την αποστροφή του W. Schaeuble περί «χάσιμου χρόνου» και πως «λυπάται τους Έλληνες», η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ υπογράμμισε πως «εννοεί, προφανώς, ότι η ανθρωπιστική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας και οι άλλες χώρες της Ε.Ε. τον αφήνουν αδιάφορο. Του υπενθυμίζουμε ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, συμπεριλαμβανομένου και του ιδίου, με σύμμαχο την προηγούμενη, μνημονιακών προδιαγραφών, κυβέρνηση έφεραν τη χώρα και τους Έλληνες πολίτες σε κατάσταση λύπησης και τους οδήγησαν στην απόλυτη εξαθλίωση».
Αναφορικά με το σχόλιο του Γερμανού υπουργού Οικονομικών περί «ανευθυνότητας της παρούσας κυβέρνησης», η Μ. Χρυσοβελώνη διέτεινε ότι «προφανώς ο Schaeuble ενοχλείται από την αποφασιστικότητα και τη δυναμική παρουσία της Ελλάδας στις κρίσιμες για τη χώρα μας διαπραγματεύσεις. Επιπλέον, αγνοεί τη βούληση του ελληνικού λαού και το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών».
«Αντί ο κ. Schaeuble να προβαίνει σε τέτοιου είδους δηλώσεις, θα ήταν προτιμότερο να μας απαντήσει τι έπραξε η Γερμανία για την υπόθεση της Siemens και του Χριστοφοράκου, ο οποίος απολαμβάνει της ασυλίας του γερμανικού κράτους» κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης