Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Θύελλα» στη Βουλή - Οργή βουλευτών κατά της Ζ. Κωνσταντοπούλου λόγω… Χρυσής Αυγής

«Θύελλα» στη Βουλή - Οργή βουλευτών κατά της Ζ. Κωνσταντοπούλου λόγω… Χρυσής Αυγής
Μπάχαλο στη Βουλή με αφορμή τη στάση της προέδρου στο αίτημα της Χρυσής Αυγής για ονομαστική ψηφοφορία
«Θύελλα» επικράτησε για άλλη μια φορά στη Βουλή, με τους βουλευτές να αντιδρούν οργισμένα στην πρωτοβουλία της προέδρου του σώματος, Ζωής Κωνσταντοπούλου να διεξαχθεί ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.
Την ονομαστική ψηφοφορία είχαν ζητήσει χθες οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αλλά κατά την εκφώνηση των ονομάτων, απουσίαζαν οι προφυλακισμένοι βουλευτές του κόμματος στους οποίους ο αρμόδιος εισαγγελέας είχε απορρίψει το αίτημά τους για άδεια.
Η Ζ. Κωνσταντοπούλου, υπαναχώρησε μετά τις σφοδρές αντιδράσεις, με αποτέλεσμα το νομοσχέδιο να ψηφιστεί επί της αρχής του με την κανονική διαδικασία, δηλαδή κατά πλειοψηφία δια ανατάσεως, των χεριών.
Η συνεδρίαση διεκόπη για δέκα λεπτά κάτω από τις έντονες αντιδράσεις βουλευτών της αντιπολίτευσης.
Η πρόεδρος της Βουλής δικαιολογώντας την πρότασή της, τόνισε ότι έκρινε πως ήταν πολύ σημαντικό και αναγκαίο, η ευρύτατη πλειοψηφία που στήριξε αυτό το νομοσχέδιο να καταγραφεί με ονομαστική ψηφοφορία.
Ωστόσο, όπως είπε, κάποιοι θέλησαν να δώσουν άλλη ερμηνεία και άλλο περιεχόμενο, γι' αυτό και δεν θα διεξαγόταν η ονομαστική ψηφοφορία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης