Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αναστασιάδης (Κύπρος): Παραποιήθηκαν οι δηλώσεις μου, δεν υφίσταται θέμα Grexit

Αναστασιάδης (Κύπρος): Παραποιήθηκαν οι δηλώσεις μου, δεν υφίσταται θέμα Grexit
Δηλώσεις του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη
Για παραποίηση των δηλώσεών του κάνει λόγο ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, σημειώνοντας μάλιστα ότι κάποιοι εσκεμμένα φρόντισαν να αναδείξουν κάποιες πτυχές από την απάντησή του σχετικά με το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδος από το ευρώ.
Κάποια ώρα, συμπλήρωσε ο κ. Αναστασιάδης, «χρειάζεται περισσότερο ήθος από κάποιους δημοσιογράφους, εννοώ εκείνους που διαστρεβλώνουν ή απομονώνουν για να προκαλέσουν πρόβλημα».
Ο κ. Αναστασιάδης θεωρεί αδύνατον και απίθανο «να επισυμβεί οτιδήποτε το κακό ή το χειρότερο που να φτάνει μέχρι Grexit».
«Συνεπώς, αυτό δεν σημαίνει ότι υποστήριξα ή υποστηρίζω (κάτι τέτοιο), αντίθετα είχα μιλήσει για ψήφο εμπιστοσύνης προς την ελληνική οικονομία και τις πολιτικές που η Ελληνική Κυβέρνηση ακολουθεί», υπογράμμισε.
Σημειώνεται ότι η αναφορά του κ. Αναστασιάδη σχετίζεται με τις χθεσινές δηλώσεις του πως η Κύπρος είναι προετοιμασμένη για το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, αλλά και ότι έχουν γίνει ασκήσεις επί χάρτου για το ενδεχόμενο εξόδου σε περίπτωση Grexit.
Για παρερμηνεία αυτών των δηλώσεων μίλησε νωρίτερα σήμερα και ο κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, σύμφωνα με κυπριακά μέσα ενημέρωσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης