Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντοπούλου: Αταλάντευτη η μάχη της Ελλάδας εναντίον του Ναζισμού

Κωνσταντοπούλου: Αταλάντευτη η μάχη της Ελλάδας εναντίον του Ναζισμού
"Η Eλλάδα είναι αταλάντευτα προσηλωμένη στη μάχη κατά του ναζισμού"
Την αταλάντευτη μάχη της Ελλάδας κατά του ναζισμού εξήρε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή τα 70 χρόνια από την ήττα των Ναζί.
Ειδικότερα, απευθυνόμενη στους φοιτητές του Τμήματος Βυζαντινής και Νεοελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Λομονόσωφ, η Ζ. Κωνσταντοπούλου υπογράμμισε πως η Eλλάδα είναι αταλάντευτα προσηλωμένη στη μάχη κατά του ναζισμού, της κάθε απόπειρας αναγέννησης του φασισμού, αλλά και εν γένει των απολυταρχικών μεθόδων και καθεστώτων.
Η πρόεδρος της Βουλής τόνισε επίσης ότι η παρουσία της αντιπροσωπείας της Ελλάδας στους πανηγυρικούς εορτασμούς της Μόσχας για τα 70 χρόνια από την αντιφασιστική Νίκη έχει επίσης το χαρακτήρα της απότισης τιμής σε όσους αγωνίστηκαν και πέτυχαν την αντιφασιστική Νίκη.
Στον χαιρετισμό της προς τους φοιτητές η Ζ.Κωνσταντοπούλου ανέδειξε επίσης και μια τρίτη διάσταση της παρουσίας της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας στη Ρωσία, που σχετίζεται με την προβολή της διεκδίκησης από την Ελλάδα των γερμανικών κατοχικών οφειλών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης