Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπαλαούρας (ΣΥΡΙΖΑ): Στο Brussels Group γίνεται συζήτηση με απουσία πολιτικού χαρακτήρα

Μπαλαούρας (ΣΥΡΙΖΑ): Στο Brussels Group γίνεται συζήτηση με απουσία πολιτικού χαρακτήρα
«Η αριστερή πλατφόρμα δεν έχει κρύψει τη θέση της για έξοδο απ’ το ευρώ, η πλειοψηφία του κόμματος δεν είναι προς αυτό»
«Στο Brussels Group γίνεται συζήτηση με απουσία πολιτικού χαρακτήρα», ανέφερε από το ραδιόφωνο του Alpha, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μάκης Μπαλαούρας, επισημαίνοντας ότι πολλές από τις ιδέες που πέφτουν στο τραπέζι «απαιτούν διευκρινίσεις».
Ο κ. Μπαλαούρας εμφανίστηκε καταγγελτικός, σχολιάζοντας πως «γίνεται ένας πόλεμος φθοράς από ευρωπαϊκούς και εγχώριους κύκλους», με τις δύο πλευρές να καταφεύγουν σε «φθηνά κολπάκια» κατά της κυβέρνησης και των προσπαθειών, που γίνονται.
«Πράγματι, υπάρχει μια υστέρηση» ως προς τις προεκλογικές δεσμεύσεις, παραδέχτηκε ο βουλευτής τους ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι εντοπίζει τα προβλήματα στον ΕΝΦΙΑ και στην επαναφορά του κατώτατου μισθού.
Στη συνέχεια, αναφερθείς στο ζήτημα του Grexit, τόνισε πως «η αριστερή πλατφόρμα δεν έχει κρύψει τη θέση της για έξοδο απ’ το ευρώ», υπογραμμίζοντας, ωστόσο, παράλληλα ότι «η πλειοψηφία του κόμματος δεν είναι προς αυτό».
Τέλος, ο κ. Μπαλαούρας επέκρινε και την στάση της κυβέρνησης στα εκκλησιαστικά ζητήματα, σχολιάζοντας ότι πολλές από τις πρακτικές, που ακολουθεί, θυμίζουν θεοκρατικά κράτη, ενώ επεσήμανε ότι «το κόστος της μεταφοράς του Αγίου Φωτός είναι τεράστιο», αλλά και ότι δεν πρόκειται για παλιό έθιμο, σχολιάζοντας πως «ήρθε το 1988 από ταξιδιωτικό γραφείο».
«Κάθε Εκκλησία έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει, το κράτος τι δουλειά έχει με αυτά τα πράγματα;», διερωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης