Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αριστερή Πλατφόρμα: Λέσχη καταλήστευσης και φτωχοποίησης χωρών και λαών η Ευρωζώνη

Αριστερή Πλατφόρμα: Λέσχη καταλήστευσης και φτωχοποίησης χωρών και λαών η Ευρωζώνη
Όλος ο συστημικός Τύπος παροτρύνει εμμέσως πλην σαφώς στην αποπομπή Λαφαζάνη, Στρατούλη αναφέρει άρθρο στο iskra
Λέσχη καταλήστευσης και φτωχοποίησης χωρών και λαών χαρακτηρίζει την Ευρωζώνη η ιστοσελίδα iskra.gr.
Σε άρθρο που δημοσιεύθηκε χθες στην ιστοσελίδα iskra.gr, η οποία εκπροσωπεί την Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζεται ότι την ίδια ώρα ο συστημικός Τύπος της Κυριακής παροτρύνει εμμέσως πλην σαφώς στην αποπομπή Λαφαζάνη και Στρατούλη από την κυβέρνηση, παρουσιάζοντας «τις μύχιες επιθυμίες του ως πληροφορίες».
«Με έγγραφο σοκ σε βάρος της χώρας μας κατέληξε την Κυριακή (12/7) το Eurogroup, ενώ συνεχίζεται μέχρι αργά το βράδυ η Σύνοδος των αρχηγών κρατών της ευρωζώνης.
Η ευρωζώνη αναδεικνύει αυτές τις ώρες με ακόμα πιο απροκάλυπτο τρόπο στα μάτια και των πιο δύσπιστων ως λέσχη καταλήστευσης και φτωχοποίησης χωρών και λαών.
Την ίδια ώρα στην Αθήνα όλος, σχεδόν, ο συστημικός Τύπος της Κυριακής παροτρύνει εμμέσως πλην σαφώς στην αποπομπή Λαφαζάνη και Στρατούλη από την κυβέρνηση, παρουσιάζοντας τι μύχιες επιθυμίες του ως «πληροφορίες» αναφέρει το άρθρο στην ιστοσελίδα iskra.
«Γίνεται σαφές ότι για τους κυρίαρχους κύκλους της ΕΕ αλλά και τα δεσπόζοντα μεγάλα συμφέροντα στην χώρα, η ενδεχόμενη έγκριση νέου μνημονιακού πακέτου από τις Βρυξέλλες συνδέεται με την απαίτηση για άκρως συντηρητικές πολιτικές εξελίξεις στη χώρα.
Ερώτημα πάντως παραμένει αν εντός της Κυριακής θα μπορέσει να κλείσει συμφωνία με τους «θεσμούς» καθώς και η έκταση και το βάθος των μέτρων που θα περιέχει αυτή η συμφωνία.
Το Eurogroup πάντως προτείνει πριν την συνομολόγηση της πλήρους συμφωνίας της Ελλάδας με τους ''Θεσμούς'' να νομοθετήσει μέχρι την Τετάρτη η ελληνική κυβέρνηση μια δέσμη σκληρών μέτρων, προκειμένου να επιδείξει ''αξιοπιστία'' έναντι των πιστωτών» αναφέρει το άρθρο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης