Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σήμερα ο απολογισμός έργου από την πρόεδρο της Βουλής, Ζ. Κωνσταντοπούλου με… πολιτικά μηνύματα

Σήμερα ο απολογισμός έργου από την πρόεδρο της Βουλής, Ζ. Κωνσταντοπούλου με… πολιτικά μηνύματα
Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στις 15:30 το μεσημέρι, στο Εντευκτήριο της Βουλής και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον
Συνέντευξη Τύπου για τον απολογισμό του έργου της Βουλής κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών θα παραχωρήσει αύριο η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στις 15:30 το μεσημέρι, στο Εντευκτήριο της Βουλής και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Η διαφοροποίηση της κ. Κωνσταντοπούλου από τις αποφάσεις της κυβέρνησης και οι αντιδράσεις βουλευτών συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης για τον τρόπο με τον οποίο ασκεί τα καθήκοντα της, την έχουν φέρει στο προσκήνιο της πολιτικής επικαιρότητας.
Η στάση της Ζ. Κωνσταντοπούλου προκαλεί πονοκέφαλο στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος πρέπει να λύσει το παζλ των διαφοροποιήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του έκτακτου συνεδρίου τον Σεπτέμβριο.
Τελευταίο «κρούσμα» ήταν η επιστολή που έστειλε η πρόεδρος της Βουλής στον Αλέξη Τσίπρα, με την οποία ζητά την προστασία του απέναντι σε «ανοίκειες» επιθέσεις, στρέφοντας τα βέλη της κατά των κ.κ. Μάρδα και Πανούση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης