Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βολές Λαφαζάνη στην κυβέρνηση: Το ασφαλιστικό και τα μέτρα για τους αγρότες θα γίνουν το Βατερλό της

Βολές Λαφαζάνη στην κυβέρνηση: Το ασφαλιστικό και τα μέτρα για τους αγρότες θα γίνουν το Βατερλό της
Το κυβερνητικό σκάφος θα βυθιστεί γρήγορα από την κοινωνική κατακραυγή, εκτίμησε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας
Επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και της κυβέρνησης συνολικά εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από τον Βόλο.
Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο και τα νέα αντιαγροτικά μέτρα θα γίνουν το Βατερλό της κυβέρνησης με τον καινούριο χρόνο» και πρόσθεσε ότι «η αναβολή του ασφαλιστικού για τον καινούριο χρόνο, όπως, ίσως και των νέων προαπαιτουμένων, μαζί και των φορολογικών και ασφαλιστικών μέτρων ενάντια στους αγρότες, δεν πρόκειται να δώσει ανάσα και φιλί ζωής στην κυβέρνηση και πολύ περισσότερο διέξοδο».
Επιτιθέμενος στον Αλέξη Τσίπρα, ο Π. Λαφαζάνη τόνισε πως «απειλεί ότι αν χρειαστεί, για να υπερασπίσει τα συμφέροντα του λαού, θα "ξανασυγκρουστεί"» και πρόσθεσε ότι «θα τον παρακαλούσαμε θερμά να μας κάνει τη χάρη να μην συγκρουστεί ξανά με τους μέσα και τους έξω, διότι την τελευταία φορά που συγκρούστηκε άδειασε τα ταμεία του κράτους και μας έφερε και το τρίτο καταστροφικό μνημόνιο».
«Η κυβέρνηση μπορεί να πέρασε από τη Βουλή έναν προϋπολογισμό άγριας λιτότητας αλλά δεν πρόκειται να παραμείνει στην εξουσία για να ολοκληρώσει τη διαχείριση του», εκτίμησε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, συμπληρώνοντας ότι «ο Τσίπρας και οι περί αυτόν ζουν στο δικό τους κόσμο και έχουν χάσει την επαφή τους με την κοινωνία, η οποία, απογοητευμένη και εξοργισμένη, βλέπει την κυβέρνηση και τους υπουργούς της να τους διαπερνάει το ψεύδος, η υποκρισία, η αναξιοπιστία και το γάντζωμα στην εξουσία».
«Με αυτά τα εφόδια, όμως, το κυβερνητικό σκάφος δεν θα μπορέσει να συνεχίσει. Θα βυθιστεί γρήγορα από την κοινωνική κατακραυγή», υπογράμμισε.
Παράλληλα, επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών αποτελεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ελληνική ιστορία και κατηγόρησε τους κ. Τσίπρα και Δραγασάκη ότι αποτελούν τους κατ' εξοχήν υπεύθυνους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης