Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζιτζικώστας (ΝΔ): Να προσέχει ο Τσίπρας τι εύχεται – Σύντομα θα έχει μια ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση

Τζιτζικώστας (ΝΔ): Να προσέχει ο Τσίπρας τι εύχεται – Σύντομα θα έχει μια ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση
Από Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου αρχίζει σκληρή αντιπολίτευση man to man τόνισε ο κ.Τζιτζικώστας
Τη βεβαιότητα του ότι θα επικρατήσει στις εκλογές της 20ης Δεκεμβρίου για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ εξέφρασε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, υπογραμμίζοντας ότι από την επόμενη κιόλας ημέρα θα ασκήσει σκληρή αντιπολίτευση στον Τσίπρα και στην κυβέρνηση του.
«Καλό θα είναι να προσέχει λίγο ο κ. Τσίπρας τι εύχεται.
Πολύ σύντομα θα έχει μια ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση και, πιστέψτε με, θα χάσει τον ύπνο του.
Ήδη από την πρώτη εβδομάδα, θα ανακοινώσω μια σύνθεση σκιώδους κυβέρνησης, στα πρότυπα των αντιπολιτεύσεων του εξωτερικού, όπου θα υπάρχει ένα πρόσωπο για κάθε υπουργό και δε θα αφήνει η ΝΔ να πέφτει τίποτα κάτω.
Όχι όπως τώρα που έχουμε μια χλιαρή αντιπολίτευση και ο ΣΥΡΙΖΑ "παίζει μπάλα" μόνος του.
Από Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου ξεκινάει σκληρή αντιπολίτευση man to man» ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Τζιτζικώστας, τονίζοντας ότι οι εκλογές αυτήν την φορά θα διεξαχθούν ομαλά και χωρίς προβλήματα.
«Η εταιρεία που έχει αναλάβει πλέον είναι μια μεγάλη πολυεθνική εταιρεία, και μάλιστα την Κυριακή έχουμε και τις γενικές δοκιμές, για να δούμε αν τυχόν υπάρχουν κάποιες αδυναμίες και να διορθωθούν εντός της επόμενης εβδομάδας.
Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει κυρίαρχα σε αυτή τη φάση, είναι αυτή η πληγή που άνοιξε εκείνη τη μέρα, που ήταν μια μεγάλη πληγή για τη ΝΔ.
Αντιλαμβάνεστε ότι ήταν ιδιαίτερα ταπεινωτικό και εξοργιστικό αυτό που έγινε, και βέβαια ταλαιπώρησε και πάρα πολλές χιλιάδες ανθρώπους, οι οποίοι πήγαν στις κάλπες εκείνο το πρωί για να ψηφίσουν.
Ο μόνος τρόπος για να κλείσει αυτή η πληγή γρήγορα, είναι με τη μαζική συμμετοχή όλων μας στις εκλογές της 20ής Δεκεμβρίου.
Όποια και αν είναι η επιλογή και όποιον κι αν σκοπεύει να ψηφίσει ο οποιοσδήποτε, το βασικό ζητούμενο εκείνο το βράδυ, είναι η ΝΔ να βγει ενισχυμένη από τη μαζική συμμετοχή.
Και νομίζω ότι θα έχουμε μεγάλη συμμετοχή» υποστήριξε ο κ.Τζιτζικώστας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης