Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ασημακοπούλου (Ν.Δ.): Αρχίζουμε από το μηδέν στη δεύτερη αναμέτρηση – Πολλοί οι λόγοι που δεν προκρίθηκε ο Τζιτζικώστας

Ασημακοπούλου (Ν.Δ.): Αρχίζουμε από το μηδέν στη δεύτερη αναμέτρηση – Πολλοί οι λόγοι που δεν προκρίθηκε ο Τζιτζικώστας
Η βουλευτής της Ν.Δ. δήλωσε «πολύ χαρούμενη για το γενικότερο για τη Ν.Δ. για τη μεγάλη συμμετοχή, για το ότι εστάλη ένα μήνυμα ότι είμαστε μία μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη»
Όποιοι και αν είναι οι συσχετισμοί, στη δεύτερη αναμέτρηση αρχίζουμε από το μηδέν, τόνισε η βουλευτής της Ν.Δ., Άννα Ασημακοπούλου, αναφερόμενη στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στη Νέα Δημοκρατία.
Ερωτηθείσα πού νομίζει ότι οφείλεται το αποτέλεσμα του Απόστολου Τζιτζικώστα στον πρώτο γύρο των εκλογών, αλλά και πώς είδε συνολικά την εκλογική διαδικασία, η κ. Ασημακοπούλου απάντησε ότι «αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα. Θα μπορούσα να σας πω πολλούς λόγους για τους οποίους ο κ. Τζιτζικώστας κατετάγη τρίτος.
»Θα μπορούσα να εστιάσω στο εξωκοινοβουλευτικό, θα μπορούσα να μιλήσω για το ότι είχε αντιπάλους στο λεκανοπέδιο με μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα, όλα αυτά θα μπορούσα να τα πω, αλλά η ουσία είναι ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα.
»Και παρ’ ότι προφανώς αυτή ήταν η προτίμησή μου είμαι πολύ χαρούμενη για το γενικότερο για τη ΝΔ για τη μεγάλη συμμετοχή, για το ότι εστάλη ένα μήνυμα ότι είμαστε μία μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη», τόνισε.
Όσον αφορά τον δεύτερο γύρο των εκλογών και αν θα πάρει θέση, όπως είχε πράξει και στον πρώτο γύρο, η κ. Ασημακοπούλου σημείωσε ότι «χρειάζομαι χρόνο για το σκεφτώ.
Έχω πει ότι είτε παίρνει κάποιος θέση δημόσια είτε δεν παίρνει, κατά συνείδηση αυτό είναι απολύτως θεμιτό και σεβαστό.
Γενικώς τείνω στο να παίρνω θέση. Προφανώς η βάση θα εκφραστεί εκ νέου.
Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι αρχίζουμε από το μηδέν στη δεύτερη αναμέτρηση». Όπως ανέφερε, «όποιοι κι αν είναι οι συσχετισμοί, αρχίζουμε από το μηδέν στη δεύτερη αναμέτρηση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης