Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσοβελώνη (ΑΝΕΛ): Να λογικευτούν οι αγρότες – Τι επιδιώκουν, να μας ρίξουν; - Δεν θα τα καταφέρουν

Χρυσοβελώνη (ΑΝΕΛ): Να λογικευτούν οι αγρότες – Τι επιδιώκουν, να μας ρίξουν; - Δεν θα τα καταφέρουν
Δεν είναι δυνατόν η χώρα να εκβιάζεται συνεχώς από τους δανειστές τόνισε η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ
Έκκληση στους αγρότες να λογικευθούν απηύθυνε η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία τους κατηγόρησε ότι αρνούνται το διάλογο με την κυβέρνηση.
«Οι αγρότες δεν προσέρχονται στο διάλογο και εμένα αυτό μου γεννά πάρα πολλές αμφιβολίες και υποψίες ως προς την αθωότητα, αν μπορώ να το πω έτσι, των κινητοποιήσεων» τόνισε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» η κα.Χρυσοβελώνη, η οποία υποστήριξε πως τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν συνηθισμένο να καλεί ο πρωθυπουργός σε διάλογο τους αγρότες.
Όπως είπε, οι αγρότες αρνούνται ακόμα και να παραστούν ακόμα και στην συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου.
«Τι επιδιώκουν οι αγρότες;
Να ρίξουν την κυβέρνηση;
Ε, δεν θα τα καταφέρουν» υποστήριξε η κα.Χρυσοβελώνη.
Ερωτηθείσα ποια από τα αιτήματα των αγροτών θα μπορούσε να ικανοποιήσει η κυβέρνηση, η κα.Χρυσοβελώνη είπε ότι ο πρωθυπουργός έχει πάντα την πόρτα ανοιχτή.
«Είναι δικαίωμα τους καθενός να κάνει κινητοποιήσεις και πορείες, αλλά από 'κει και πέρα ας έρθουμε λίγο στα πραγματικά δεδομένα» τόνισε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.
Ως προς το ενδεχόμενο διενέργειας εκλογών που άφησε σε συνέντευξη του ο κ.Καμμένος, η κα.Χρυσοβελώνη τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν η χώρα να εκβιάζεται συνεχώς από τους δανειστές και αφού επεσήμανε πως στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα, υπενθύμισε ότι στην ίδια συνέντευξη ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι έγιναν πρόσφατα εκλογές και ότι εκτός απροόπτου εκλογές θα ξαναγίνουν το 2019.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης