Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κύκλοι Μαξίμου: Δυστυχώς, η συναίνεση για το προσφυγικό δεν συμψηφίζεται με ανοχή στην διαπλοκή

Κύκλοι Μαξίμου: Δυστυχώς, η συναίνεση για το προσφυγικό δεν συμψηφίζεται με ανοχή στην διαπλοκή
Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Την εκτίμηση ότι η συναίνεση για το για το προσφυγικό δεν συμψηφίζεται με ανοχή στην διαπλοκή φέρεται να έχει η κυβέρνηση, σύμφωνα με διαρροές από το περιβάλλον του πρωθυπουργού.
Οι ίδιες πηγές σχολίαζαν πως ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία απατώνται αν θεωρούν ότι μπορούν να ανταλλάξουν την συναίνεση στο προσφυγικό με οποιουδήποτε είδους «ομερτά» για τα σκάνδαλα και την διαπλοκή της κυβέρνησης Σαμαρά, καθώς το προσφυγικό είναι εθνικό θέμα και στα εθνικά θέματα η συναίνεση πρέπει να είναι ειλικρινής και δεν μπορεί να μπαίνει σε παζάρια.
Η απόφαση της κυβέρνησης για κάθαρση φαίνεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες ότι είναι σταθερή και αδιαπραγμάτευτη, με τους κύκλους Μαξίμου να εκτιμούν ότι «η αλήθεια για το τι συνέβαινε τόσα χρόνια, θα βγει στο φως και ο ελληνικός λαός θα την μάθει.
Δυστυχώς, η συναίνεση στο Προσφυγικό δεν συμψηφίζεται με ανοχή στην Διαπλοκή».
Σχετικά με το ζήτημα της λίστας Borjans, που έχει αναδειχτεί σε μείζον ζήτημα, οι πηγές αναφέρουν πως αν ο κ. Μητσοτάκης έχει πειστικές απαντήσεις στα θέματα, θα μπορούσε να έρθει εχτές στην Βουλή να τις πει δημοσίως, ωστόσο επέλεξε να το αποφύγει και άρα το Μαξίμου υποθέτει «ότι θα έχει τους λόγους του».
Παράλληλα, πρόσθεσαν πως «για να διευκολύνουμε έναν ουσιαστικότερο διάλογο πάνω στην συζήτηση για την διαπλοκή, παραπέμπουμε τον κ. Μητσοτάκη και την ΝΔ σε αυτό που είπε εχθές το βράδυ σε τηλεοπτική εκπομπή ο τέως Υπουργός και βουλευτής της ΝΔ κ. Σαλμάς: “Θεωρώ ότι πρέπει να δοθεί μια καθαρή απάντηση από αυτούς που εκείνη την περίοδο συνομίλησαν και ήρθαν σε επαφή με τον υπουργό Οικονομικών, Ρηνανίας Βεστφαλίας, κ. Borjans”».
«Αυτή την καθαρή απάντηση, ο ελληνικός λαός την περιμένει», σύμφωνα με το περιβάλλον του πρωθυπουργού.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης