Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δρίτσας (υπ. Ναυτιλίας): Πρέπει να ετοιμαζόμαστε για το χειρότερο – Οι πρόσφυγες δεν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα

Δρίτσας (υπ. Ναυτιλίας): Πρέπει να ετοιμαζόμαστε για το χειρότερο – Οι πρόσφυγες δεν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα
Δεν είναι της παρούσης να κάνουμε σχεδιασμούς μόνιμης εγκατάστασης των προσφύγων και των μεταναστών είπε ο κ.Δρίτσας
Την θέση ότι η χώρα και η κυβέρνηση οφείλουν να ετοιμάζονται για το χειρότερο όσον αφορά την εξέλιξη της προσφυγικής κρίσης διατύπωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Θ. Δρίτσας.
Σε δηλώσεις του ο κ.Δρίτσας κατέστησε σαφές ότι δεν είναι της παρούσης το κράτος να κάνει σχεδιασμούς για τη μόνιμη εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι «ούτε οι πρόσφυγες θέλουν να μείνουν στην χώρα.
Ο κ.Δρίτσας εκτίμησε ότι ο Μάρτιος ενδεχομένως το προσφυγικό πρόβλημα να καταστεί πιο πιεστικό για την Ελλάδα, αναφέροντας ότι αυτό που προέχει είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση προκειμένου «οι συνέπειες να είναι οι μικρότερες».
«Εάν φτάσουμε στο σημείο να κάτσουμε ξανά στο τραπέζι και να κάνουμε μαζί με τις ευρωπαϊκές χώρες τη δίκαιη μοιρασιά τότε και σε εμάς θα πρέπει να επιλεγεί ένας αριθμός που θα παραμείνει που θα είναι διαχειρίσιμος» υποστήριξε ο κ.Δρίτσας, ο οποίος κατέρριψε το επιχείρημα που προβάλουν πολλά από τα στελέχη της κυβέρνησης ότι θα υπάρξει ελάφρυνση από τη μείωση των προσφυγικών ροών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης