Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Ο Τσίπρας θέλει να συσχετίσει την αξιολόγηση με το προσφυγικό - Χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του

Λεβέντης: Ο Τσίπρας θέλει να συσχετίσει την αξιολόγηση με το προσφυγικό - Χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του
Κάθε πρωθυπουργός μέχρι να πάρει την απόφαση να παραιτηθεί, δυσκολεύεται τόνισε ο κ.Λεβέντης
Την θέση ότι ο πρωθυπουργός θέλει να συσχετίσει την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος με το προσφυγικό για να κερδίσει χρόνο δύο – τριών μηνών διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος επανέλαβε για ακόμα μια φορά τη θέση του περί της ανάγκης δημιουργίας οικουμενικής κυβέρνησης.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Λεβέντης υπογράμμισε ότι στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών την Παρασκευή θα πρέπει να συζητηθούν όλα τα θέματα, όπως και αυτό της οικουμενικής κυβέρνησης.
«Αν επιμένει ο κ Τσίπρας να συζητήσουμε μόνο το προσφυγικό εγώ θα του πω είναι σαν να είμαι απών στη συζήτηση» τόνισε ο κ.Λεβέντης.
«Ο κ. Τσίπρας αισθάνεται ότι χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του και κάθε πρωθυπουργός μέχρι να πάρει τη μεγάλη απόφαση να παραιτηθεί δυσκολεύεται.
Η χώρα χρειάζεται έναν ευρωπαίο πρωθυπουργό γιατί δεν τραβάει το άρμα με τον κ.Τσίπρα» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, αναφέροντας ότι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να συμφωνήσει σε οικουμενική και να μην κάψει το χαρτί του γιατί είναι ακόμη νέος.
«Εάν η Νέα Δημοκρατία δεν συμφωνήσει στην οικουμενική θα διασπαστεί» είπε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος διερωτήθηκε γιατί παίρνουν ακόμα μεγάλες συντάξεις 900 πρώην βουλευτές.
«Θα ήταν πιο έντιμο εάν ο κ.Τσίπρας πει στους πολίτες ότι πρέπει να περικοπούν οι συντάξεις κατά 20% και όχι να τους κοροϊδεύει» είπε ο κ.Λεβέντης, αναφέροντας πως δεν θα αφήσει την χώρα να φύγει από το ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης