Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης: Σε ίλιγγο η κυβέρνηση, πλανάται αν νομίζει ότι με ταχυδακτυλουργικά θα αντιμετωπίσει το προσφυγικό

Χατζηδάκης: Σε ίλιγγο η κυβέρνηση, πλανάται αν νομίζει ότι με ταχυδακτυλουργικά θα αντιμετωπίσει το προσφυγικό
Η κυβέρνηση νομίζει ότι μπορεί να διαχειρίζεται επικοινωνιακά τα θέματα, αλλά η ουσία είναι πάντα εδώ για να την εκδικείται, τόνισε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ.
Επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, κατηγορώντας τη ότι βρίσκεται σε πολιτικό ίλιγγο και για ερασιτεχνισμό.
Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «αν συνδυαστεί το προσφυγικό με την αξιολόγηση κινδυνεύουμε να έχουμε ήττα και εδώ κι εκεί» και πρόσθεσε ότι «εάν ο Τσίπρας νομίζει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει με ταχυδακτυλουργία το προσφυγικό και την αξιολόγηση πλανάται πλάνην οικτράν».
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε ότι «η κυβέρνηση νομίζει ότι μπορεί να διαχειρίζεται επικοινωνιακά τα θέματα, αλλά η ουσία είναι πάντα εδώ για να την εκδικείται».
«Έχουμε κλειστά σύνορα και τη δήλωση του Ντόναλντ Τουσκ, αυτά έρχονται σε αντίθεση με όσα είπε η κυβέρνηση μετά τη Σύνοδο Κορυφής», σημείωσε για να προσθέσει ότι «η κυβέρνηση είναι σε πολιτικό ίλιγγο. Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει και τον εαυτό του σε επίπεδο ερασιτεχνισμού».
«Στο προσφυγικό βοηθάμε στην Ευρώπη και καταθέτουμε προτάσεις, αλλά έχουμε υποχρέωση να ασκούμε κριτική μήπως και ταρακουνηθεί κάποιος», ανέφερε και συμπλήρωσε ότι «δεν μπορούμε να δώσουμε συγχωροχάρτι σε μια πολιτική που δείχνει αβάσταχτη ελαφρότητα. Συνδυασμός ιδεοληψιών και ερασιτεχνισμού».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης