Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς (υπ. Επικρατείας): Ο Κ. Μητσοτάκης είναι κομμάτι του παλιού πολιτικού κατεστημένου

Παππάς (υπ. Επικρατείας): Ο Κ. Μητσοτάκης είναι κομμάτι του παλιού πολιτικού κατεστημένου
Να ξεκαθαρίσει τη στάση της σε φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής η ΝΔ υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας
Την θέση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι κομμάτι του παλιού πολιτικού κατεστημένου «με ότι αυτό σημαίνει σε σχέση με εξαρτήσεις και συστήματα δεσμεύσεων» διατύπωσε ο υπουργός Επικρατείας, Ν. Παππάς, ο οποίος ζήτησε από τη ΝΔ να ξεκαθαρίσει τη στάση της απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής.
«Δεν μπορεί να απειλείται η κυβερνητική εκπρόσωπος από τον εκπρόσωπο της ΝΔ με μηνύσεις και αγωγές όταν ασκεί πολιτική κριτική για το θέμα των εκβιαστών δημοσιογράφων.
Ο κ.Μητσοτάκης  να εξηγήσει γιατί η ΝΔ «σιωπά εκκωφαντικά» και δεν ξεκαθαρίζει τη στάση της απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Παππάς.
«Η ΝΔ οφείλει κυρίως στον εαυτό της να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς της με το παρελθόν» υπογράμμισε ο κ.Παππάς, τονίζοντας ότι «ο κ.Μητσοτάκης έχει μια πολιτική πορεία που τον κάνει κομμάτι του παλαιού κομματικού συστήματος και κατεστημένου».
Ο κ.Παππάς υποστήριξε ότι η τοποθέτηση της ΝΔ στην αυριανή προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή και τη διαφθορά θα είναι μια ιστορικού τύπου τοποθέτηση που θα έχει πολύ ενδιαφέρον για τη διαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού στην επόμενη φάση.
Ερωτηθείς για το Σταύρο Ψυχάρη είπε πως ουδείς από την κυβέρνηση έχει προσωπικά με κανέναν και πως αυτή η παραδοχή φαίνεται ότι έχει ξενίσει κάποια συστήματα που είχαν μάθει με άλλο τρόπο, όπως της μη τήρησης των κανόνων της πολιτικής και της δημοσιογραφίας.
«Η φιλοδοξία η δική μας είναι ότι το πολιτικό και το δημοσιογραφικό παιχνίδι πρέπει να παίζεται με κανόνες δεοντολογίας» είπε ο κ.Παππάς, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Δ. Μάρδα περί προσφύγων – επενδυτών, τόνισε ότι «αυτή η ιστορία δεν πρόκειται να λύσει ούτε το προσφυγικό ούτε το πρόβλημα των επενδύσεων».
Αναφορικά με το θέμα Μουζάλα ο κ.Παππάς άφησε να εννοηθεί ότι θα παραμείνει στη θέση του ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι η κυβερνητική πορεία είναι συμπαγής και αδιατάρακτη, επισημαίνοντας πως θα διαψευστούν για άλλη μια φορά όσοι λένε για κυβερνητική κρίση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης