Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πυρά Λεβέντη κατά Τσίπρα: Για έξι χρόνια έβριζε το μνημόνιο και τώρα θα τα υπογράψει όλα

Πυρά Λεβέντη κατά Τσίπρα: Για έξι χρόνια έβριζε το μνημόνιο και τώρα θα τα υπογράψει όλα
Μια κυβέρνηση που θέλει τις μεταρρυθμίσεις, δεν έχει να φοβάται ούτε το ΔΝΤ, ούτε τους Ευρωπαίους, ούτε κανέναν, ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Πυρά κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και της Νέας Δημοκρατίας, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι επί έξι χρόνια έβριζε το μνημόνιο και στο τέλος θα τα υπογράψει όλα.
«Αν έβριζα εγώ το μνημόνιο έξι χρόνια και μετά υπέγραφα, θα πήγαινα στο Φάληρο να πνιγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «αν έχει λίγη σοβαρότητα ο Τσίπρας, του λέω να πάει να πνιγεί».
«Έβριζε έξι χρόνια το μνημόνιο και τώρα θα ξεβρακωθεί και θα τα υπογράψει όλα. Να κόψει το λαιμό του», σημείωσε.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επιτέθηκε και στη Νέα Δημοκρατία, διερωτώμενος αν είναι σοβαρό κόμμα όταν κάθε δύο χρόνια αλλάζει άποψη.
Παράλληλα, ανέφερε ότι μια κυβέρνηση που θέλει μεταρρυθμίσεις, δεν έχει να φοβάται ούτε ΔΝΤ, ούτε Ευρωπαίους, ούτε κανέναν και συμπλήρωσε ότι «επειδή δεν θέλουμε να λύσουμε τα προβλήματά μας, πρέπει να μας φταίει πάντα μια Velculescu, μια Merkel».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης