Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς (υπ.Επικρατείας): Είμαστε πολύ κοντά σε λύση – Δεν υπάρχει σκέψη για εκλογές ή δημοψήφισμα

Παππάς (υπ.Επικρατείας): Είμαστε πολύ κοντά σε λύση – Δεν υπάρχει σκέψη για εκλογές ή δημοψήφισμα
Η κοινοβουλευτική πλειοψηφία είναι συμπαγής, είναι η μόνη λύση για την χώρα αυτή τη στιγμή τόνισε ο κ.Παππάς
Την θέση ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να καθυστερήσει η αξιολόγηση και ότι είμαστε πολύ κοντά στη λύση διατύπωσε ο υπουργός Επικρατείας, Ν. Παππάς, ο οποίος απέρριψε κατηγορηματικά κάθε ενδεχόμενο εκλογών ή δημοψηφίσματος.
Είμαστε πολύ κοντά στη λύση και ελπίζω πως όλοι θα μείνουν στο πνεύμα και το γράμμα της συμφωνίας» τονίζει σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Αυγή ο κ.Παππάς.
Ερωτηθείς αν υπάρχει σκέψη ή ενδεχόμενο εκλογών ή δημοψηφίσματος, ο κ.Παππάς απάντησε κατηγορηματικά αρνητικά.
«Σε καμία των περιπτώσεων.
Η κοινοβουλευτική πλειοψηφία είναι συμπαγής, δεδομένη και είναι η μόνη λύση για τη χώρα αυτή τη στιγμή» υπογραμμίζει ο κ.Παππάς, ο οποίος ερωτηθείς για το ενδεχόμενο διεύρυνσης της κυβερνητικής πλειοψηφίας, υπογράμμισε ότι η προσδοκία της διεύρυνση της συναίνεσης γύρω από την πολιτική της κυβέρνησης είναι μια στόχευση μόνιμη.
«Δεν είναι κάτι καινούργιο και νομίζω ότι έχουμε τις δυνατότητες για κάτι τέτοιο να το πετύχουμε» είπε ο κ.Παππάς, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στις τηλεοπτικές άδειες.
«Η πολιτική βούληση που εξέλιπε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις αποτελεί την κινητήρια δύναμη που θα οδηγήσει στην αδειοδότηση μέσω συνθηκών πλήρους νομιμότητας και διαφάνειας» υποστήριξε ο κ.Παππάς.
Ερωτηθείς για την ατζέντα του επικείμενου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Παππάς αναφέρει ότι πρέπει να σηματοδοτήσει το πέρασμα της οργάνωσης του κόμματος σε καινούργια εποχή.
«Να ανταποκριθεί το κόμμα σε αυτό που ζήτησε ο λαός να ανταποκριθεί.
Να γίνει η καρδιά, ο κορμός της αριστερής μεγάλης παράταξης στην Ελλάδα, όπως αυτή διαμορφώθηκε στις τελευταίες εκλογές.
Να αντιστοιχήσουμε, το ευρύ εκλογικό μας ακροατήριο με την οργανωμένη βάση.
Να οικοδομήσουμε ένα κόμμα μεγάλο και ισχυρό, το οποίο να μπορεί να εγγυηθεί τη μακροχρόνια αριστερή προοδευτική διακυβέρνηση στη χώρα» επεσήμανε ο κ.Παππάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης