Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πάγκαλος: Όλα τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ μετακόμισαν στο ΣΥΡΙΖΑ - Όχι στην απλή αναλογική

Πάγκαλος: Όλα τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ μετακόμισαν στο ΣΥΡΙΖΑ  - Όχι στην απλή αναλογική
Όλο αυτό γίνεται για να μη βγει ο Μητσοτάκης και να συνεχίσει ο Τσίπρας να είναι παράγοντας είπε ο κ.Πάγκαλος
Την θέση ότι όλα τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ, όλοι αυτοί που διέφθειραν και διέλυσαν  το ΠΑΣΟΚ, μετακόμισαν στο ΣΥΡΙΖΑ και οι υπόλοιποι ετοιμάζονται να πάνε διατύπωσε ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θ.Πάγκαλος.
«Το ερώτημα που τίθεται στο θέμα της Cosco, είναι όχι το αν είσαι με τους Έλληνες ή με τους Κινέζους, αλλά με το αν είσαι με την Ελλάδα ή με 200 - 300 κρατικοδίαιτους συνδικαλιστές.
Όλοι αυτοί οι συνδικαλιστές ήταν ΠΑΣΟΚ προηγουμένως και τώρα έγιναν ΣΥΡΙΖΑ και αυτούς προσπάθησε να εξυπηρετήσει «με την απίθανη ικανότητα που είχε να προσαρμόζεται σε λάθος στόχους» ο Γιώργος Παπανδρέου.
Όλα τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ, όλοι αυτοί που διέφθειραν και διέλυσαν το ΠΑΣΟΚ μετακόμισαν στον ΣΥΡΙΖΑ και οι υπόλοιποι ετοιμάζονται να πάνε» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Πάγκαλος.
Σχετικά με την πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα να αλλάξει τον εκλογικό νόμο, ο κ. Πάγκαλος ήταν χειμαρρώδης.
«Η διαφθορά, η αναίδεια, και η αλαζονεία της εξουσίας και η νομή της εξουσίας που γίνεται από αυτό εδώ το συγκρότημα, ουδέποτε έχει γίνει από το ΠΑΣΟΚ, καθώς το ΠΑΣΟΚ είχε και κόμπλεξ.
Αισθανόταν ότι ήταν κακό αυτό που γινόταν.
Είχε αρχές το ΠΑΣΟΚ, τουλάχιστον στις αρχές όταν ξεκίνησε, όπως και η ΝΔ είχε αρχές, πριν την εξουσία.
Αυτοί εδώ όμως ήταν γεννημένοι για να είναι έτσι.
Όπως λέει και ο Καβάφης ήταν σαν από καιρό έτοιμοι, πρόθυμοι για όλα» υπογράμμισε ο κ.Πάγκαλος.
Ερωτηθείς για το αν θα ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ τον εκλογικό νόμο απάντησε ότι δεν γνωρίζει και υπογράμμισε ότι δεν έχει «καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ της Φώφης», κατηγορώντας την πρώην παράταξή του για έλλειψη σοβαρότητας.
«Αν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε πράξη συνεργασίας με την εμβληματική σπείρα που βρίσκεται στην εξουσία θα έχω και άλλα επιχειρήματα εναντίον τους και θα τα χρησιμοποιήσω» τόνισε ο κ.Πάγκαλος, ο οποίος τάχθηκε εναντίον της απλής αναλογικής, καθώς όπως ανέφερε, έχει ήδη εφαρμοστεί στην Ελλάδα το 1951 και την χαρακτήρισε καταστροφική.
Ο κ.Πάγκαλος τοποθετήθηκε υπέρ ενός μεικτού συστήματος στα πρότυπα του γερμανικού και τόνισε ότι «δεν μπορεί να επαναληφθεί το σύστημα του γίγαντα της πολιτικής σκέψης, Κώστα Σκανδαλίδη, ο οποίος φαντάστηκε ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι για πάντα πρώτο και έβαλε ένα δώρο 50 εδρών στο πρώτο κόμμα, το οποίο πλέον δεν μπορεί να υφίσταται».
«Ας πάρει ένα 20% - 30% το πρώτο κόμμα και ας σχηματίσει κυβέρνηση, αλλιώς θα κάνουμε εκλογές μέχρι να ψοφήσουμε.
Όλο αυτό γίνεται για να μη βγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και να συνεχίσει ο Τσίπρας να είναι παράγοντας» τόνισε ο κ.Πάγκαλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης