Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Θεοδωράκης αποκαλύπτει: Τι συνέβη στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών μετά το δημοψήφισμα

Ο Θεοδωράκης αποκαλύπτει: Τι συνέβη στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών μετά το δημοψήφισμα
Ο ίδιος αποκλείει το ενδεχόμενο προεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ
Με αφορμή την... επέτειο του δημοψηφίσματος ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης αποκαλύπτει τι συνέβη στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών μετά την 5η Ιουλίου.
«Αυτή η συνάντηση ήταν που μας κράτησε στην ΕΕ, δεν ήταν ο κ. Τσίπρας» τόνισε χαρακτηριστικά με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.
«Η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών έκανε το όχι, ναι» σημείωσε ο κ. Θεοδωράκης επισημαίνοντας ότι ο πρωθυπουργός ξεκίνησε τη συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς «επαναλαμβάνοντας τα ίδια κλισέ που οδήγησαν τη χώρα στο δημοψήφισμα και το όχι»
Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης έκανε λόγο για «εγκληματική ενέργεια σε βάρος της οικονομίας από ανθρώπους που δεν είχαν επίγνωση του μεγέθους του εγκλήματος» υποστηρίζοντας ότι η ευθύνη είναι όλων των υπουργών.
Επίσης επεσήμανε ότι δεν είναι υπέρ των εκλογών αυτή τη στιγμή, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο προεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ επισημαίνοντας ωστόσο ότι «μετεκλογικά, εξαρτάται από το ποιες θα είναι οι λύσεις».
Αναφερόμενος στον εκλογικό νόμο ο κ. Θεοδωράκης επεσήμανε: «Η απόφαση του Ποταμιού για τον εκλογικό νόμο είναι πρώτον, απόφαση του συνεδρίου και δεύτερον, ομόφωνη απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Κανείς βουλευτής δεν έχει διαφοροποιηθεί από τη βασική εισήγηση που έκανα σε δύο συνεχόμενες συνεδριάσεις που είναι ότι καταψηφίζουμε τελικά την πρόταση της κυβέρνησης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης