Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αμυράς (Ποτάμι): Μπουγέλο με καυτό νερό για την κυβέρνηση, ο διαγωνισμός για τα κανάλια

tags :
Αμυράς (Ποτάμι): Μπουγέλο με καυτό νερό για την κυβέρνηση, ο διαγωνισμός για τα κανάλια
«Ελπίζω ότι και ο πιο αφελής έχει ανοίξει πλέον τα μάτια του και βλέπει ότι αυτή η κυβέρνηση έχει βουτήξει για τα καλά στα θολά νερά της διαπλοκής»
Οξύτατη κριτική απέναντι στην κυβέρνηση, αναφορικά με τον διαγωνισμό για τα κανάλια, άσκησε σήμερα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς, χαρακτηρίζοντας τον εν λόγω διαγωνισμό ως ένα μπουγέλο με καυτό νερό που έχει καταζεματίσει την Κυβέρνηση.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο βουλευτής του Ποταμιού, «σε αυτόν τον “σικέ” διαγωνισμό για τα κανάλια, τα έχουμε δει όλα: βοσκοτόπια που αντί για μαρούλια, βγάζουν μαύρο χρήμα, τον κ. Καλογρίτσα να ελέγχεται για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρήματος, την τράπεζα Αττικής ή αν προτιμάτε τράπεζα Κρήτης επί Κοσκωτά ή αλλιώς ΣΥΡΙΖΑ-Bank να δίνει ύποπτα δάνεια».
Παράλληλα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος εξέφρασε την ελπίδα του ότι «και ο πιο αφελής έχει ανοίξει πλέον τα μάτια του και βλέπει ότι αυτή η κυβέρνηση έχει βουτήξει για τα καλά στα θολά νερά της διαπλοκής».
«Αυτός ο διαγωνισμός είναι ένα μπουγέλο με καυτό νερό που έχει καταζεματίσει την Κυβέρνηση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αμυράς, ενώ παράλληλα διερωτήθηκε, «η κοινωνία όμως τι φταίει;».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης