Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα θα ακούσει ο Τσίπρας - Κάλαντα στη Βουλή και στο Προεδρικό Μέγαρο

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα θα ακούσει ο Τσίπρας - Κάλαντα στη Βουλή και στο Προεδρικό Μέγαρο
Με εορταστικές μελωδίες θα «γεμίσει» το Προεδρικό Μέγαρο, η Βουλή και το Μαξίμου
Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα θα ακούσουν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος, ο πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης και  ο πρωθυπουργός, Α. Τσίπρας.
Ειδικότερα, η μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και η Προεδρική Φρουρά θα ψάλουν τα Κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας,  Προκόπιο Παυλόπουλο, στις 11.00, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Επίσης, στη συνέχεια θα ψάλουν τα Κάλαντα το Λύκειο Ελληνίδων, η Νεανική Χορωδία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης, οι Θρακιώτες Αθηνών της Ενοριακής Νεανικής Εστίας του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας «Κ. Κανάρης» και Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσιάς Ευβοίας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Μερακλήδες Περιφέρειας Άρτας» και ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης.

Τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στη Βουλή


Παιδικές χορωδίες και μουσικοχορευτικά συγκροτήματα θα πουν τα κάλαντα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Νικόλαο Βούτση, το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων.
Τα παιδιά του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Βουλής, οι μικροί χορωδοί από το Λύκειον των Ελληνίδων, ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης, τα παιδιά από το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο αλλά και οι νέοι από την Γέφυρα Ζωής θα μεταφέρουν το εορταστικό κλίμα στη Βουλή με παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα.

Στο Μαξίμου

Ακόμη, τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα θα πουν στον πρωθυπουργό, Α. Τσίπρα, το Μουσικό σχολείο Αθήνας στις 10:30 και η Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας στις 11:30.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης