Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παραίτηση Χρυσόγονου ζητά η… «Αυγή», μετά τη σύγκρουση με το Μέγαρο Μαξίμου

Παραίτηση Χρυσόγονου ζητά η… «Αυγή», μετά τη σύγκρουση με το Μέγαρο Μαξίμου
«Αν είστε σε λάθος κόμμα, με λάθος πρωθυπουργό, λάθος ανθρώπους του Μαξίμου, λάθος ευρωπαϊκή ενημέρωση, και λάθος ψηφοφόρους, διορθώστε τα όλα με μια απλή κίνηση»
Την παραίτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Χρυσόγονου ζητά εμμέσως η εφημερίδα «Αυγή», η οποία ως γνωστόν πρόσκειται στο κυβερνόν κόμμα.
«Αν είστε σε λάθος κόμμα, με λάθος πρωθυπουργό, λάθος ανθρώπους του Μαξίμου, λάθος ευρωπαϊκή ενημέρωση, και λάθος ψηφοφόρους -ένα τμήμα τουλάχιστον των οποίων δεν τους μπορείτε- διορθώστε τα όλα με μια απλή κίνηση.
Την οποία ξέρετε.
Η αλήθεια είναι ότι μας αρέσατε κάποτε.
Δυστυχώς, όπως αποδείχτηκε, αν ο Τσίπρας έχει, όπως λέτε, πρόβλημα ενημέρωσης για τα θέματα της Ευρώπης, εμείς είχαμε πρόβλημα ενημέρωσης για τα θέματα Χρυσόγονου», αναφέρει μεταξύ άλλων σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα, κάνοντας παράλληλα λόγο για «έπαρση που πλημμυρίζει τα λόγια» του κ. Χρυσόγονου.
Επίσης, αφήνει αιχμές και για τον τηλεοπτικό σταθμό, μέσω του οποίου άσκησε κριτική στον πρωθυπουργό.
Θυμίζουμε πως χθες ο κ. Χρυσόγονος υποστήριξε ότι έχει να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα από τον Μάρτιο του 2015, καθώς «προφανώς, θεωρεί ότι ενημερώνεται επαρκώς για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου».
Άμεση ήταν πάντως η απάντηση από το Μαξίμου.
«Ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει τους συνομιλητές του από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών» σχολίασαν κυβερνητικοί κύκλοι, οι οποίοι υπογράμμισαν πως αν ήθελε ο ευρωβουλευτής να συναντήσει τον πρωθυπουργό, θα μπορούσε να τον δει.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης