Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κύρτσος: Αν δεν κλείσει η αξιολόγηση έως τον Ιούλιο, θα έχουμε κρίση ανάλογη με το 2015

Κύρτσος: Αν δεν κλείσει η αξιολόγηση έως τον Ιούλιο, θα έχουμε κρίση ανάλογη με το 2015
Καλά κάνει η ΝΔ και ασκεί κριτική στην κυβέρνηση αλλά η αντιπολιτευτική διάθεση δεν λύνει το πρόβλημα της οικονομίας είπε ο κ.Κύρτσος
Την θέση ότι αν δεν κλείσει η αξιολόγηση έως τον Ιούλιο του 2017 θα έχουμε κρίση ανάλογη με το καλοκαίρι του 2015 διατύπωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γ. Κύρτσος, ο οποίος υποστήριξε πως η αντιπολιτευτική διάθεση της ΝΔ δεν λύνει το πρόβλημα της οικονομίας.
«Καλά κάνει η ΝΔ και ασκεί κριτική στην κυβέρνηση, αλλά η αντιπολιτευτική διάθεση και δυναμική δεν λύνει το πρόβλημα της οικονομίας.
Αυτή τη στιγμή αν δεν μπει υπογραφή μέχρι τον Ιούλιο του 2017 θα έχουμε κρίση ανάλογη με το καλοκαίρι του 2015» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Κύρτσος.
«Χάσαμε πολύτιμο χρόνο.
Αυτή η αξιολόγηση έπρεπε να κλείσει το πρώτο τρίμηνο του 2016.
Έχει κάνει σοβαρά λάθη η κυβέρνηση.
Είναι μια δύσκολη κατάσταση αλλά δεν πρέπει να χάνουμε την αγωνιστική μας διάθεση» υπογράμμισε ο κ.Κύρτσος.
Ερωτηθείς για το αν, σε περίπτωση που κλείσει η αξιολόγηση, μένει μετέωρο το αίτημα της ΝΔ για εκλογές, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ είπε ότι, «αν κλείσει η αξιολόγηση, προφανώς ενισχύεται η θέση της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά την διαχείριση της οικονομίας».
«Αν υπογράψει η κυβέρνηση θα αναλάβει το πολιτικό κόστος της υπογραφής της, αλλά θα είναι πιο σταθερή για ένα διάστημα» τόνισε ο κ.Κύρτσος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης