Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης: Κανείς δεν μπορεί να πει ότι πήγαν όλα ρολόι - Η παραίτηση πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή πάνω στο τραπέζι

Σκουρλέτης: Κανείς δεν μπορεί να πει ότι πήγαν όλα ρολόι - Η παραίτηση πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή πάνω στο τραπέζι
Ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, έκανε λόγο για άναρχο σχεδιασμό πόλεως
«Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι πήγαν όλα ρολόι» δήλωσε σήμερα (26/7/2018) ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, αναφερόμενος στη φονική πυρκαγιά.
«Όταν έχουμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα δεκάδων νεκρών, όταν έχουμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα τόσο μεγάλων απωλειών προφανώς δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι όλα πήγαν ρολόι, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες πρέπει να αναζητούμε το παραμικρό περιθώριο να μετριάσουμε τις επιπτώσεις αυτής της τραγωδίας, θα δούμε αν έγινε με αποτελεσματικό ή λιγότερο αποτελεσματικό τρόπο» επεσήμανε στον Real FM.
«Θεωρώ ότι η παραίτηση πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή πάνω στο τραπέζι.
Θεωρώ ότι δεν υπάρχει υπουργός που να μην πέρασε από το μυαλό του η σκέψη, που να μην μοιράστηκε αυτή τη σκέψη (σ.σ παραίτησης), αλλά την ίδια στιγμή βλέπουμε άλλες δυνάμεις από διάφορα άλλα κέντρα, οι οποίες με έναν πολιτικό τρόπο προσπαθούν να δημιουργήσουν μια τέτοια κατάσταση που θεωρούν ότι όλα μπορούμε να τα ξεχάσουμε εκτονωμένοι σε μία παραίτηση υπουργού.
Δεν είναι αυτό το ζητούμενο μόνο, το ζητούμενο είναι να γίνουν όλα που είπαμε πριν» τόνισε.
Παράλληλα, ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι «η πολιτική προστασία έχει μια σειρά σχέδια, τα οποία εφαρμόζει σε ανάλογες περιπτώσεις, μέσα σε αυτά και τα σχέδια εκκένωσης σε περίπτωση πυρκαγιάς.
Πόσο επικαιροποιημένα είναι αυτά δεν μπορούμε να το κρίνουμε εμείς.
Η Πολιτική Προστασία με την Πυροσβεστική δεν είναι στο υπουργείο Εσωτερικών, υπάγονται στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Εδώ βλέπουμε ότι έχουμε με διαφορετική αιτία καταστροφής, αυτό της Μάνδρας και αυτό στο Μάτι, που λέγεται άναρχος σχεδιασμός μιας πόλης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης