Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σβίγκου: Όλα τα καταστροφολογικά σενάρια της ΝΔ έχουν διαψευστεί παταγωδώς

Σβίγκου: Όλα τα καταστροφολογικά σενάρια της ΝΔ έχουν διαψευστεί παταγωδώς
Πάμε σε μια αντιπολίτευση που δεν θα έχει κανένα όριο στην προπαγάνδα είπε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Όλα τα καταστροφολογικά σενάρια της ΝΔ έχουν διαψευστεί παταγωδώς υποστήριξε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, η οποία κατηγόρησε τη ΝΔ για έκδηλη στρατηγική αμηχανία.
«Θα πάμε σε μία αντιπολίτευση η οποία δεν θα έχει κανένα όριο στην προπαγάνδα, στην επιστράτευση των fake news και της ακροδεξιάς ατζέντας» είπε μιλώντας στο Κόκκινο η κα.Σβίγκου, τονίζοντας πως «αυτό που πραγματικά ενοχλεί τη ΝΔ είναι η συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης, η συζήτηση για το πώς οι ιδέες της ακροδεξιάς έχουν διεισδύσει στον κυρίαρχο πολιτικό λόγο και του κ. Μητσοτάκη».
«Ενοχλεί η συζήτηση για τα αίτια της κρίσης και πώς αυτή αντιμετωπίστηκε όχι μόνο από τους τεχνοκράτες των Βρυξελλών, αλλά και από τους εγχώριους υποστηριχτές εντός της Ελλάδας, όπως επίσης ενοχλεί και η συζήτηση για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα ώστε να μην γυρίσουμε στα αίτια που μας έφεραν στην κρίση και στα μνημόνια» είπε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία επέκρινε τη ΝΔ και για τη στάση της στη Συμφωνία των Πρεσπών, επισημαίνοντας την απομόνωσή της ΝΔ και του VMRO για το θέμα ακόμη και εντός του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης