Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαυρωτάς: Θετικό βήμα η Συμφωνία των Πρεσπών – Υπάρχει θετική προδιάθεση από το Ποτάμι

Μαυρωτάς: Θετικό βήμα η Συμφωνία των Πρεσπών – Υπάρχει θετική προδιάθεση από το Ποτάμι
Θα περιμένουμε να δούμε την τελική εξέλιξη της όλης διαδικασίας με τις τροπολογίες και τα τελικά κείμενα είπε ο κ.Μαυρωτάς
Θετικό βήμα χαρακτήρισε τη Συμφωνία των Πρεσπών ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού, Γ. Μαυρωτάς, ο οποίος επανέλαβε την θετική προδιάθεση που υπάρχει από το Ποτάμι απέναντι στη συμφωνία.
«Το Ποτάμι θεωρεί τη συμφωνία όχι ως μια τέλεια λύση, δεν πρέπει ούτε να την εξιδανικεύουμε, αλλά και ούτε να την δαιμονοποιούμε.
Η θετική προδιάθεση του κόμματος υπάρχει, θα περιμένουμε να δούμε την τελική εξέλιξη της όλης διαδικασίας με τις τροπολογίες και τα τελικά κείμενα» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Μαυρωτάς, ο οποίος έκανε λόγο για θετικό βήμα, επισημαίνοντας πως μένει να δούμε αν θα υπερψηφιστεί και στο τέλος.
Κληθείς να σχολιάσει την προσχώρηση του κ.Θεοχάρη στη ΝΔ, ο κ.Μαυρωτάς είπε ότι αυτές «οι μεταγραφές των βουλευτών μειώνουν την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος».
«Ο κάθε πολίτης αρχίζει να απαξιώνει κόμματα και βουλευτές και είναι μια πρακτική που χρησιμοποιούν όλα τα μεγάλα κόμματα, άρα έχουν μερίδιο και αυτά σε αυτή την πρακτική» είπε ο κ.Μαυρωτάς, τονίζοντας ότι μετά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, «όλοι μιλούσαν για την σφοδρή σύγκρουση μεταξύ του κ. Μητσοτάκη και του κ. Βούτση».
«Θεωρώ ότι όλα αυτά μπαίνουν σε ένα παιχνίδι πόλωσης μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ καθ’όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Όλο το πολιτικό σύστημα πρέπει να κάνει ένα σοβαρό διάλογο με επιχειρήματα και όχι μια σύγκρουση μόνο για τη σύγκρουση» είπε ο κ.Μαυρωτάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης