Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαυρωτάς (Ποτάμι): Θα δούμε αν θα πάμε με ένα καθαρό «Ναι» στη Συμφωνία των Πρεσπών – Έχει δυσκολέψει

Μαυρωτάς (Ποτάμι): Θα δούμε αν θα πάμε με ένα καθαρό «Ναι» στη Συμφωνία των Πρεσπών – Έχει δυσκολέψει
Είναι μονόδρομος η διαγραφή του Σπύρου Δανέλλη υποστήριξε ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού
Την θέση ότι μετά την απόφαση του Σπύρου Δανέλλη να παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, το Ποτάμι θα επανεκτιμήσει τη στάση του απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών διατύπωσε ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού, Γ. Μαυρωτάς.
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm ο κ.Μαυρωτάς χαρακτήρισε στενάχωρη και δυσάρεστη εξέλιξη την απόφαση του κ.Δανέλλη, είπε πως «με την αποσκίρτηση αυτή θολώνει το μήνυμα για το Ποτάμι», τόνισε πως είναι μονόδρομος η διαγραφή του κ.Δανέλλη από το Ποτάμι και υποστήριξε πως «ο Δανέλλης δεν κατάλαβε ότι η ψήφος εμπιστοσύνης είναι λευκή επιταγή προς την κυβέρνηση».
Ερωτηθείς αν μετά από αυτήν την εξέλιξη, αλλάζει η στάση του Ποταμιού για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών ο κ. Μαυρώτας, τα άφησε όλα ανοιχτά.
«Οι εισηγήσεις που έχουμε στο πολιτικό συμβούλιο με την εξέλιξη αυτή αλλά και τα μηνύματα από τη βάση είναι προς την κατεύθυνση να μην στηρίξουμε.
Οπότε είναι κάτι που θα επανεκτιμήσουμε.
Η συμφωνία έχει θετικά και αρνητικά.
Αυτό, δηλαδή η στήριξη του Δανέλλη στην κυβέρνηση, είναι ένα κομματάκι στα αρνητικά στο πλαίσιο με το οποίο  έρχεται η Συμφωνία των Πρεσπών.
Θα το δούμε αν θα πάμε με ένα καθαρό «ναι» στη Συμφωνία των Πρεσπών.
Έχει δυσκολέψει η κατάσταση» υπογράμμισε ο κ.Μαυρωτάς.
Όσον αφορά την περίπτωση του κ.Δανέλλη, ο κ.Μαυρωτάς είπε ότι «σε θέματα κομματικής πειθαρχίας φαίνεται ότι θα αναγκαστούμε να πάμε σε διαγραφή».
«Οι διαδικασίες είναι τυπικές, είναι μονόδρομος η διαγραφή του» είπε ο κ.Μαυρωτάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης