Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας: Η ΝΔ οφείλει να στοχεύει στην αυτοδυναμία – Ο Μητσοτάκης θα οδηγήσει την Ελλάδα στην πραγματική έξοδο από την κρίση

Δένδιας: Η ΝΔ οφείλει να στοχεύει στην αυτοδυναμία – Ο Μητσοτάκης θα οδηγήσει την Ελλάδα στην πραγματική έξοδο από την κρίση
«Oι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι είναι απολύτως εφικτό ένα εκλογικό αποτέλεσμα που θα επιτρέψει τον σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης», αναφέρει ο Ν. Δένδιας
«Η ΝΔ οφείλει να έχει ως στόχο την αυτοδυναμία και την προσπάθεια αυτή δεν επιτρέπεται να αποπροσανατολίσει ουδεμία σκέψη μετεκλογικών συνεργασιών», δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Έθνος της Κυριακής" ο βουλευτής της ΝΔ, Ν. Δένδιας, τονίζοντας ότι ο Κ. Μητσοτάκης «ως πρωθυπουργός θα οδηγήσει την Ελλάδα στην πραγματική έξοδο από την κρίση».
Ο κ. Δένδιας σημειώνει μάλιστα ότι «οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι είναι απολύτως εφικτό ένα εκλογικό αποτέλεσμα που θα επιτρέψει τον σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης», προσθέτοντας πως «το γεγονός αυτό δεν αποκλείει μετεκλογικές συνεργασίες με πρόσωπα που θέλουν και μπορούν να συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια και προέρχονται από άλλους κομματικούς χώρους.
 Αλλά η συζήτηση αυτή θα γίνει τότε και σε εντελώς διαφορετική βάση».
«Όσον αφορά δε, το σενάριο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, επιτρέψτε μου να πω ότι με τα τωρινά δεδομένα μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος σημειώνει πως «οι καιροσκοπικές «μεταγραφές» του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να του χαρίσουν πιστοποιητικά προσήλωσης στον μεσαίο χώρο» και προσθέτει «άλλωστε η πολιτική του δείχνει ότι η κυβέρνηση παραμένει προσκολλημένη στις ιδεοληψίες της και ότι αντιμετωπίζει με εχθρότητα τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας».
«Αντιθέτως», συμπληρώνει, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένα πολιτικός με σύγχρονες ιδέες, που μπορεί να εκφράσει τους πολίτες από τον ευρύτερο μεσαίο- οι οποίοι, ως γνωστόν, δεν έχουν όραμά τους τη Βενεζουέλα του Μαδούρο-και ως πρωθυπουργός να οδηγήσει την Ελλάδα στην πραγματική έξοδο από την κρίση».
Για την υπόθεση του δανείου του Π. Πολάκη και την ηχογράφηση της τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Γ. Στουρνάρα, ο κ. Δένδιας σημειώνει πως  είναι ακόμη «ένα ζήτημα που επιβεβαιώνει τον θεσμικό κατήφορο της σημερινής διακυβέρνησης, σε συνδυασμό με τις παρεμβάσεις της στη δικαιοσύνη και στη λειτουργία των Ανεξάρτητων Αρχών».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης