Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαγός: Από τη μέγγενη της ελληνικής Δικαιοσύνης πάμε σε ευρωπαϊκό δικαστήριο

Λαγός: Από τη μέγγενη της ελληνικής Δικαιοσύνης πάμε σε ευρωπαϊκό δικαστήριο
Ο καταδικασθείς για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης, Χρυσή Αυγή, Γιάννης Λαγός, προαναγγέλλει προσφυγή στο ευρωπαϊκό δικαστήριο
Για απόφαση του δικαστηρίου «η οποία δικαιώνει πανηγυρικά όλους εμάς που έχουμε τραβήξει τα πάνδεινα», κάνει λόγο σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του, ο καταδικασθείς για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης, Χρυσή Αυγή, Γιάννης Λαγός, προαναγγέλλοντας προσφυγή στο ευρωπαϊκό δικαστήριο.

Αναλυτικά το μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του Γιάννη Λάγου

«Η χθεσινή μέρα για όσους δεν το κατάλαβαν ή για όσους προσπάθησαν να κάνουν ότι δεν το καταλαβαίνουν ήταν πάρα πολύ σημαντική. Μετά από 5,5 χρόνια μία κακοδικίας, η οποία δεν έχει προηγούμενο στα ελληνικά και πιθανότατα στα πανευρωπαϊκά χρονικά, ακούστηκε μία απόφαση, η οποία δικαιώνει πανηγυρικά όλους εμάς που έχουμε τραβήξει τα πάνδεινα».
Λοιπόν το δικαστήριο απεφάνθη ότι υπάρχει πραγματικά καταπάτηση του τεκμηρίου αθωότητας του κατηγορουμένου, αυτό σημαίνει ότι κανονικά όλη η δίκη τινάζεται στον αέρα.
Φυσικά με τον κ. Πλεύρη, που θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια για την όλη στάση που κράτησε και για το γεγονός ότι μας υποστήριξε στο δικαστήριο.
Δεν είχαμε την ψευδαίσθηση, ότι σε μία ελληνική δημοκρατία, σε μία ελληνική «δικαιοσύνη» θα μπορούσαμε να βρούμε το δίκιο μας στον απόλυτο βαθμό.
Όμως καταφέραμε κάτι πολύ σημαντικό καταφέραμε να μπορούμε από εδώ και πέρα να προσφύγουμε σε ευρωπαϊκό δικαστήριο, να ξεφύγουμε από τη μέγγενη που μας είχε κλείσει η ελληνική δήθεν δικαιοσύνη και να βρούμε το δίκιο μας».
«Για όσους λοιπόν δεν κατάλαβαν, για να γίνει πάρα πολύ κατανοητό.
Πλέον και μιλάω για άμεσα, μέσα στις επόμενες μέρες θα προσφύγω σε ευρωπαϊκά δικαστήρια, εναντίον του ελληνικού δημοσίου, εναντίον δημοσιογράφων, εναντίον μεγαλοκαναλαρχών, εναντίον πολιτικών μας αντιπάλων, εναντίον άλλων αυτών, οι οποίοι βρόμιζαν το στόμα τους, οι οποίοι έπαιζαν με την τιμή και την υπόληψη μας και οι οποίοι έλεγαν ψέματα και μας κατηγορούσαν συλλήβδην ως δολοφόνους χωρίς καν να υπάρχει πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση.
Θα προσφύγουμε εναντίον του δικαστηρίου και θ' αποδείξουμε περίτρανα πλέον εκεί ότι η Λεπενιώτη και οι υπόλοιποι που απαρτίζουν την έδρα αυτού του στημένου δικαστηρίου, του δικαστηρίου του βουνού, το οποίο στήθηκε.
Έχουν επηρεαστεί και είναι εμφανέστατο».
«Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να λένε ότι είμαστε ήδη καταδικασμένοι, να λένε τα κελιά τα οποία θα πάμε, να λένε τις ποινές, τις οποίες θα μας δοθούν και ως δια μαγείας μετά από δύο μέρες να έρχεται το δικαστήριο και να τους επιβεβαιώνει.
Όλα αυτά θα πάνε εκεί που πρέπει, το νομικό μας τμήμα, το οποίο το έχω πει εδώ και τέσσερις μέρες ότι το έχουμε ετοιμάσει είναι σχεδόν έτοιμο.
Οπότε εγώ σας δηλώνω για να είστε άνετοι όλοι εσείς που με ακούτε οι εχθροί, αλλά και να χαρούν οι φίλοι μας, ότι ακόμα και σήμερα αν μπω φυλακή, οι νομικοί μας είναι έτοιμοι να κινήσουν όλες τις διαδικασίες που πρέπει».
«Έχω υποσχεθεί και θα το κάνω ο κόσμος να χαλάσει.
Θ' αποδοθεί δικαιοσύνη, η Λεπενιώτη, το δικαστήριο, οι Σαμαράδες και οι Δένδιες θα λογοδοτήσουν και θέλω να ξέρουν όλοι αυτοί οι επίορκοι δικαστές ότι δεν θα είναι εκεί δίπλα τους οι πολιτικοί για να τους καλύψουν, αλλά ο καθένας θα τρέχει να γλιτώσει το τομάρι του».
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν μαζί μας εχθές στα δικαστήρια, όσους συνελήφθησαν τελείως άδικα και μας απαγορεύτηκε μία νόμιμη συγκέντρωση, ενώ επετράπη στ' αριστερά απολειφάδια να κάνουν κανονικά τη δικιά τους.
Αυτή είναι η ελληνική δημοκρατία που ζούμε σήμερα, να τους ευχαριστήσω και να τους πω ότι θα δώσουμε τον αγώνας μας μέχρι τέλους για της πατρίδος την ελευθερία και του Χριστού την πίστη την αγία. Καλή δύναμη σε όλους.
Θα κερδίσουμε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης