Τελευταία Νέα
Πολιτική

Έρευνα Prorata για υποκλοπές: Επτά στους 10 Έλληνες πιστεύουν πως οι λίστες παρακολουθήσεων είναι αληθινές

Έρευνα Prorata για υποκλοπές: Επτά στους 10 Έλληνες πιστεύουν πως οι λίστες παρακολουθήσεων είναι αληθινές
Η κοινή γνώμη εκτιμά πως η κυβέρνηση παρακολουθούσε υπουργούς της, βουλευτές της αντιπολίτευσης, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες
Σχετικά Άρθρα

Η πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών πιστεύει πως οι λίστες παρακολουθήσεων είναι αληθινές.
Η κοινή γνώμη εκτιμά πως «η κυβέρνηση παρακολουθούσε υπουργούς της, βουλευτές της αντιπολίτευσης, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες», εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνώριζε για τις παρακολουθήσεις, σύμφωνα με έρευνα της Prorata για την «Εφημερίδα των Συντακτών».
Ειδικότερα, το 69% των πολιτών που συμμετείχαν στην έρευνα πιστεύουν ότι «η κυβέρνηση παρακολουθούσε υπουργούς της, βουλευτές της αντιπολίτευσης, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες».
a_42.JPG
Παράλληλα, το 80% των ερωτηθέντων μεταξύ όσων απάντησαν ότι παρακολουθούνταν τα πρόσωπα που δημοσιεύτηκαν πιστεύει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν σε γνώση των παρακολουθήσεων.
b_36.JPG
Το 50% των ερωτηθέντων - ποσοστό πλειοψηφικό- εκφράζουν την άποψη πως «ο πρωθυπουργός θα πρέπει να παραιτηθεί».
c_37.JPG
Τέλος η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών συμφωνεί με την καθολική απαγόρευση εμπορίας του κακόβουλου λογισμικού Predator στην Ελλάδα (87%), την αντικατάσταση του νέου διοικητή της ΕΥΠ (71%) αλλά και της αρμόδιας για την ΕΥΠ εισαγγελέως (65%).

d_32.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης